Bitlis Ahlat'ta teog tercih danışmanlığı bürosu oluşturuldu

Ahlat'ta teog tercih danışmanlığı bürosu oluşturuldu

19.07.2016 - 12:03 | Son Güncellenme:

Bitlis’in Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin daha sağlıklı tercihi yapmaları için “TEOG Tercih Danışmanlığı Bürosu” oluşturuldu.

Ahlatta teog tercih danışmanlığı bürosu oluşturuldu

Bitlis’in Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin daha sağlıklı tercihi yapmaları için “TEOG Tercih Danışmanlığı Bürosu” oluşturuldu.
Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise tercihi yapacak öğrenciler için Ergezen Ortaokulu’nda “TEOG Tercih Danışmanlığı Bürosu” oluşturuldu. Tercih danışmanlığı bürosunda uzman yönetici ve rehber öğretmenler tarafından oluşturulan ekiple öğrenciler TEOG tercihlerini sağlıklı bir şekilde yapıyor. Oluşturulan tercih bürosunu Milli Eğitim Şube Müdürü Taner Dalga ile birlikte ziyaret eden Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, görevli rehber öğretmenlerden bilgi aldı.
Tercih yapmak için gelen öğrencilerle de sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, öğrencilere iyi bir liseye yerleşme temennisinde bulunarak, başarılar diledi. 2016 TEOG tercih işlemlerinin 15 Temmuz tarihinde başladığını ve 25 Temmuz tarihinde sona ereceğini belirten Özden, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Ergezen Ortaokulu’nda TEOG Tercih Danışmanlığı Bürosu oluşturduk. Öğrencilerimizin mağdur olmamaları ve yanlış tercihlerde bulunmamaları için tercih büromuzu oluşturduk. Tercih bürosuna gelen öğrencilere uzman yönetici ve rehber öğretmenlerimiz yol göstererek doğru tercihte bulunmaları yönünde yardımcı oluyorlar. Tercih bürosuna öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Buraya gelen öğrenciler rehber öğretmenler eşliğinde tercihlerini daha sağlıklı bir şekilde yapıyorlar. Tercih bürosunda görev alan öğretmen ve idareci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Tercih bürosuna giden öğrenciler ise, rehber öğretmenler eşliğinde daha sağlıklı ve bilinçli tercihte bulunduklarını belirterek, bu hizmeti sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürüne, idarecilere ve rehber öğretmenlere teşekkür ettiler.

Yazarlar