Gündem Aile içi şiddet üç can daha aldı

Aile içi şiddet üç can daha aldı

26.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir ve Tekirdağ’da iki öfkeli koca tartıştıkları eşlerini öldürdü. Afyonkarahisar’da da bir kadın nikâhsız eşini av tüfeğiyle öldürüp teslim oldu...

Aile içi şiddet  üç can daha aldı

Kadın cinayetleri hız kesmeden devam ediyor. Dün de üç çiftin tartışması cinayetle sonuçlandı.
İzmir Karabağlar’da kahvehanede garsonluk yapan bir çocuk babası İdris Hacıoğlu, gece saat 03.00 sıralarında evde tartıştığı eşi Kezban Hacıoğ-lu’nun başına bir el ateş etti. İki sokak ileride oturan ağabeyinin evine giderek “Karımı vurdum” diyen Hacıoğlu kayıplara karıştı. Evde kanlar içinde bulunup ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan genç kadın kurtarılamadı.

Yurtdışından geldi
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde de 37 yaşındaki Fatma S., 3 yıldır nikâhsız yaşadığı gurbetçi eşi 60 yaşındaki Hasan Yılmaz’ı av tüfeğiyle vurup öldürdü. Hasan Yılmaz’ın yurtdışında çalıştığı ve dün izinli olarak Türkiye’ye döndüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Karısını bıçakladı

Tekirdağ’ın Karaağaç Mahallesi’nde oturan Yaşar U. ve Saniye U. çifti arasında da henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yaşar U, iki çocuk annesi eşini bıçakladıktan sonra Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığına teslim oldu. Jandarma ekipleri, çiftin evinde yaptığı incelemede Saniye U’nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Suriyeli koca dehşet saçtı

Ankara’da yaşayan Suriyeli mülteci M.M., Suriyeli eşi ve kayınvalidesiyle önceki akşam henüz bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.M. eşi ve kayınvalidesini defalarca bıçakla öldürdü. Olayın ardından kaçan Suriyeli zanlı M.M.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
ANKARA Milliyet