Gündem Aile İşi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! -İzle

Aile İşi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! -İzle

29.04.2016 - 09:11 | Son Güncellenme:

Sevilen dizi Aile İşi yepyeni bölümleriyle izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Son bölümde ekrana kilitleyen Aile İşi 11. yeni bölümde de yine ekran başındakileri güldürecek. İşte Aile İşi 11. bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Aile İşi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı -İzle

Başrollerini Pelin Akil, Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Sait Genay, Mine Kılıç, Şafak Karali ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimlerinde paylaştığı Aile İşi'nde heyecan doruktaydı...

Haberin Devamı

AİLE İŞİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hakan ve Müjde, bir dizi yanlış anlamadan ötürü, birbirinden uzak durmaya çalışır. Onları tekrar yan yana görmek isteyen 'Aile İşi' üyeleriyse her yolu dener. Arif, ona dava açan Sami'nin elindeki delilin peşine düşer. Emel, Mülayim'i evlatlarıyla arasını düzeltmesi konusunda cesaretlendirir; ancak sonuç Mülayim için bir yıkım olunca, Emel kendine has bir yönteme başvurur. 'Aile İşi' evine bir geceliğine misafir olmayı başaran Cemali, her şeyi birbirine katar. Leman'ın kıskançlık krizleriyse Ziya'yı yaşamından bezdirir.

Aile İşi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı -İzle

AİLE İŞİ DİZİSİ HAKKINDA

Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek heyecanlı sahnelerin yaşandığı Aile İşi dizisinde bu hafta da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen JALE ATABEY otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

Haberin Devamı

OYUNCULAR: UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, GÜLAY BALTACI, CAN BONOMO, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU

AİLE İŞİ 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

DİZİDE OSMAN WÖBER FARKI

Osman Wöber (d. 27 Şubat 1960, Ankara), Türk oyuncu ve yönetmen. Kurtlar Vadisi adlı TV dizisinde Tuncay Kantarcı karakteriyle tanınmaktadır.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü. Devlet Tiyatrosunda tiyatroya başladı. Öğrencilik döneminde Şan Tiyatrosu, Kenter Tiyatrosu ve Yeditepe Oyuncularının oyunlarında roller aldı.

1988-1993 yılları arasında Adana Devlet Tiyatrosu, 1995-1998 yılları arasında ise İstanbul Devlet Tiyatrosunda müdürlük ve sanat yönetmenliği yaptı. Goethe Enstitüsü bursuyla iki kez Almanya'nın çeşitli tiyatrolarında incelemeler yaptı, çalışmalarında bulundu. 2001 yılında yeniden İstanbul Devlet Tiyatrosunun başına getirildi ve bu görevi 2009'a kadar sürdürdü. Devlet Tiyatrolarının sahnelediği ve Memet Baydur'un yazdığı oyun olan Kamyon'un yönetmenliğini yaptı.Sekizinci Saat, Cumhuriyet gibi filmlerde roller üstlendi.

Haberin Devamı

Osman Wöber, oyuncu ve sunucu Müge Wöber'in eşidir.

Yönettiği oyunlar

Kurban - Trabzon Devlet Tiyatrosu (2000)
Kamyon - İstanbul Devlet Tiyatrosu (1995)
Susuz Yaz - Adana Devlet Tiyatrosu (1993)
Lütfen Dokunmayın - Adana Devlet Tiyatrosu (1992)
Taşra Fıkraları - Adana Devlet Tiyatrosu (1991)
72. Koğuş - Adana Devlet Tiyatrosu (1990)
Güneş Çocukları - Adana Devlet Tiyatrosu (1989)

Diziler

Saat Sabahın Dokuzu - TRT1 (1986)
Ateşten Günler - (1987)
İnce İnce Yasemince (Dizi) - Başkomiser (1994)
Kurtlar Vadisi - Tuncay Kantarcı (2003-2005)
Kurtlar Vadisi Pusu (Dizi) - Tuncay Kantarcı (2007-2011, 2015-günümüz)
Hayat Devam Ediyor (Dizi) - Tarık Akça (2012)
Osmanlı Tokadı (Dizi) - İskender Demiroğlu (2013)

Filmografisi

Dokuzuncu Hariciye Koğuşu - Adnan (1985)
8. Saat - Sinan (1994)
Cumhuriyet - Ali Çetinkaya (1998)
Organize İşler - Komiser (2005)