Gündem Aile İşi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Aile İşi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

12.05.2016 - 10:38 | Son Güncellenme:

İlgi ile takip edilen ekranların sevilen dizisi Aile İşi 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki bu hafta Aile İşi'nda neler yaşanacak? İşte merak edilen tüm sorunların yanıtları ve Aile İşi 12. yeni bölüm fragmanı...

Aile İşi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Başrollerinde Ufuk Özkan, Pelin Akil ve Hasibe Eren gibi isimlerin rol aldığı Aile İşi bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Aile İşi 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 20:00'de Atv ekranlarında!

Haberin Devamı

AİLE İŞİ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hakan ve Müjde, bir dizi yanlış anlamadan ötürü, birbirinden uzak durmaya çalışır. Onları tekrar yan yana görmek isteyen 'Aile İşi' üyeleriyse her yolu dener. Arif, ona dava açan Sami'nin elindeki delilin peşine düşer. Emel, Mülayim'i evlatlarıyla arasını düzeltmesi konusunda cesaretlendirir; ancak sonuç Mülayim için bir yıkım olunca, Emel kendine has bir yönteme başvurur. 'Aile İşi' evine bir geceliğine misafir olmayı başaran Cemali, her şeyi birbirine katar. Leman'ın kıskançlık krizleriyse Ziya'yı yaşamından bezdirir.

AİLE İŞİ 12. BÖLÜM FRAGMANI

AİLE İŞİ HAKKINDA

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi...Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak dizinin yönetmen koltuğunda CEM TABAK otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

Haberin Devamı

OYUNCULAR; UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, GÜLAY BALTACI, CAN BONOMO, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU.