Gündem Aile İşi 8. bölüm fragmanında beklenmeyen misafir! - İzle

Aile İşi 8. bölüm fragmanında beklenmeyen misafir! - İzle

01.04.2016 - 15:18 | Son Güncellenme:

Komedi kaldığı yerden Aile İşi 8. yeni bölüm ile devam edecek. Son bölümde yine kahkaha tufanının yaşandığı Aile İşi dizisinde bu hafta yine komedi eksik olmayacak. Yayınlanan Aile İşi 8. yeni bölüm fragmanında beklenmeyen sürpriz bir misafir gelecek. İşte Aile İşi 8. yeni bölüm fragmanı ve diziden özel kareler.

Aile İşi 8. bölüm fragmanında beklenmeyen misafir - İzle

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi Aile İşi dizisinde 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek heyecanlı sahnelerin yaşandığı Aile İşi dizisinde bu hafta da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen JALE ATABEY otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

Haberin Devamı

AİLE İŞİ YENİ BÖLÜMDEN HEYECANLI KARELER

Ece'nin hatırladığı eski bir doğum günü, 'Aile İşi' üyelerini yepyeni komik durumların içine sokar. Ece'nin tedavisi için, bu doğum gününün birebir canlandırılması gerekmekte ve herkese önemli görevler düşmektedir.

Aile İşi 8. bölüm fragmanında beklenmeyen misafir - İzle

Ayrıca Sami Bey'in isteği üzerine ailecek gidilecek check up, işleri daha da karıştırır. Hakan yüzünden karışan tahlillerden ötürü herkes Hakan'ı ilginç ve ölümcül bir hastalığın pençesinde zanneder.

Aile İşi 8. bölüm fragmanında beklenmeyen misafir - İzle

Hakan'ın bir an olsun heyecanlanmaması, korkmaması ve paniklememesi gerekmektedir. Hakan'a çaktırmadan bunları yerine getirmeye çalışan 'Aile İşi' üyeleri ecel terleri dökerken Hakan'ın hayatını da kabusa çevirir.

Aile İşi 8. bölüm fragmanında beklenmeyen misafir - İzle

Doğum gününe her türlü arızaya rağmen hazırlanan ailemizin evine, doğum günü gecesi yürekleri ağza getirecek bir misafir gelir.

Haberin Devamı

AİLE İŞİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AİLE İŞİ KADROSU

YAPIM: NTC MEDYA YAPIMCI; MEHMET YİĞİT ALP YÖNETMEN; JALE ATABEY GENEL KOORDİNATÖR NAZLI HEPTÜRK; UYGULAYICI YAPIMCI; ARZU ERSAN DELİGÖZ SENARİSTLER; ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK, FERHAT ERGÜN, JENERİK MÜZİĞİ; CAN BONOMO, CAN SABAN, ALİ RIZA ŞAHENK

OYUNCULAR: UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, GÜLAY BALTACI, CAN BONOMO, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU

DİZİDE PELİN AKİL FARKI

Aile İşi 8. bölüm fragmanında beklenmeyen misafir - İzle

Pelin Akil (d.17 Nisan 1986 İstanbul) Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu. Rent Müzikali, Marika'nın Serveti tiyatro oyunlarında yer aldı. Reklam filmlerinde oynadı. Fox TV de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde 4 sezon oynadı, TRT 1 de yayınlanan Pana Film'in yapımcısı olduğu Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünde oynadı, TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakteri ile yer alan Pelin Akil, 2012 yılında Suskunlar dizisine Nisan karakteri ile dahil oldu. Ayrıca TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma ve SHOW TV de yayınlanan Ne Münasebet dizilerinde de rol almıştır, şimdi ise ATV de yayınlanacak olan AİLE İŞİ adlı dizide rol alacak.