Gündem Aile İşi 9. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Aile İşi 9. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

09.04.2016 - 11:33 | Son Güncellenme:

ATV'de ekrana gelen Aile İşi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan Aile İşi 9. bölüm fragmanında neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Aile İşi 9. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Aile İşi 9. bölüm fragmanında neler yaşanacak

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi yine çok güldürecek.NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi Aile İşi dizisinde 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Pelin Akil, Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Sait Genay, Mine Kılıç, Şafak Karali ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimlerinde paylaştığı Aile İşi'nde yine eğlenceli dakikalar bizi bekliyor.

Haberin Devamı

Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek heyecanlı sahnelerin yaşandığı Aile İşi dizisinde bu hafta da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen JALE ATABEY otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

AİLE İŞİ 9. BÖLÜM FRAGMANI


AİLE İŞİ 8. SON BÖLÜM ÖZETİ

Ece'nin hatırladığı eski bir doğum günü, 'Aile İşi' üyelerini yepyeni komik durumların içine sokar. Ece'nin tedavisi için, bu doğum gününün birebir canlandırılması gerekmekte ve herkese önemli görevler düşmektedir.Ayrıca Sami Bey'in isteği üzerine ailecek gidilecek check up, işleri daha da karıştırır. Hakan yüzünden karışan tahlillerden ötürü herkes Hakan'ı ilginç ve ölümcül bir hastalığın pençesinde zanneder.Hakan'ın bir an olsun heyecanlanmaması, korkmaması ve paniklememesi gerekmektedir. Hakan'a çaktırmadan bunları yerine getirmeye çalışan 'Aile İşi' üyeleri ecel terleri dökerken Hakan'ın hayatını da kabusa çevirir.Doğum gününe her türlü arızaya rağmen hazırlanan ailemizin evine, doğum günü gecesi yürekleri ağza getirecek bir misafir gelir.

Haberin Devamı

OYUNCULAR: UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, GÜLAY BALTACI, CAN BONOMO, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU