Gündem Aile İşi dizisi oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var?

Aile İşi dizisi oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var?

11.02.2016 - 09:48 | Son Güncellenme:

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi Aile İşi dizisi çok yakında atv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak Aile İşi dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte o detaylar...

Aile İşi dizisi oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var

Yönetmenliğini Jale Atabey'in, senaristliğini Özgür Evren Heptürk'ün üstlendiği ATV'nin yeni dizisi Aile İşi'nin yayın tarihi belli oldu! Başrollerinde Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Pelin Akil gibi oyuncuların yer aldığı Aile İşi 17 Şubat Çarşamba akşamı 20.00'da ATV'de izleyicilerle buluşacak. Çarşamba günleri yayınlanan Eve Dönüş dizisi ise bu haftadan itibaren yeni gününde Cuma akşamları ekranlara gelcek.

Haberin Devamı

Aile İşi, ilk bölümüyle 17 Şubat Çarşamba 20.00'da ATV'de!

AİLE İŞİ DİZİSİ KADROSUNDA KİMLER VAR?

NTC Medya'nın ATV'de yayınlanan olan Aile İşi dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Aile İşi dizisi kadrosunda, Ufuk Özkan, Pelin Akil, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Sait Genay, Osman Wöber, Mine Kılıç, Şafak Karali, Özgür Emre Yıldırım yer alıyor.