Gündem Aile kavgası 3 can aldı

Aile kavgası 3 can aldı

29.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şırnak’ta aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan iki aile arasındaki tartışma çatışmaya döndü. Tüfek ve tabancaların kullanıldığı olayda 3 kişi öldü. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 13 kişi yaralandı

Aile kavgası 3 can aldı

Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Yağmurca Köyü’nde, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan 2 aile arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi öldü, aralarında kadın ve çocukların da olduğu 13 kişi yaralandı.Yağmurca Köyü’nde aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan 2 aile fertleri arasında dün saat 15.30’da tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çatışma çıktı.
Tabancanın yanında otomatik tüfeklerin de kullanıldığı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 13 kişi de yaralandı.

4 kişinin durumu ağır
Mardin’in Midyat ve Nusaybin ile Şırnak’ın İdil, Cizre ve Silopi İlçeleri’nden destek için ambulans çağırıldı. Yaralılar, Cizre ve İdil’deki hastanelerde tedavi altına alındı. Ölenlerden birinin 30 yaşındaki Kevi Çalış adlı kadın olduğu, yaralıların ise 4’ünün durumunun ağır olduğu kaydedildi.
Olayın duyulmasının ardından jandarma ekipleri Yağmurca Köyü’ne sevk edildi. Olay yerine gelen ve aralarında jandarma komandoların da bulunduğu askerler köyde yoğun güvenlik önlemi aldı. Giriş çıkışlara izin verilmezken, köy çevresinde ve köydeki her evin önünde jandarma beklemeye başladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.