Siyaset Aile ortamında ne konuşuluyorsa onları konuştuk

Aile ortamında ne konuşuluyorsa onları konuştuk

14.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Yerel seçimlerde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı öne sürülen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabah CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile sürpriz bir görüşme yaptı.

Aile ortamında ne konuşuluyorsa onları konuştuk

Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu Beylikdüzü’ndeki evinde ağırlayan İmamoğlu, 2.5 saatlik görüşme hakkında Milliyet’e şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Adaylık konusunda ‘Hayırlı olsun’ demek yerine, ‘Hayırlısı olsun’ dememiz gerekiyor. Genel başkanımız, il başkanımızla birlikte evimize gelerek ailemize onur verdiler. Hep birlikte kahvaltı yaptık. Görüşmede annem, babam, eşim ve çocuklarım da yer aldılar. Güzel bir kahvaltı ortamı oldu. Anılardan, geçmişten, İstanbul’un durumundan bahsettik. Aile ortamında ne konuşuluyorsa onları konuştuk. Tüm ailem bu ziyaretten onur duydu. Yerel seçimlerde İstanbul’da kimin aday olacağı partimizin yetkili kurullarının kararıyla belli olacaktır. Karar alma sürecinde her partili gibi, ben de gece gündüz demeden katkı sunmaya devam edeceğim. Genel merkezimiz, İstanbul adayı için en doğru kararı, en kısa sürede verecektir. İnşallah partimiz için en hayırlısı olur.”