Aile Ailece yarıyıl kampı tüm yıl için enerji verecek

Ailece yarıyıl kampı tüm yıl için enerji verecek

13.01.2015 - 14:31 | Son Güncellenme:

‘Şubat Tatili’ni çocuklarınızla birlikte, doğa ile içiçe, kişisel gelişime yönelik atölye çalışmaları eşliğinde yaşamak için Narköy’ün ayrıcalıklı bir önerisi var!

Ailece yarıyıl kampı tüm yıl için enerji verecek

Ekolojik Turizm Merkezi Narköy, eşsiz bir Şubat Tatili deneyimi yaşamak isteyen çocuk ve gençleri, aileleriyle birlikte Narkamp kapsamında ağırlayacak.

31 Ocak - 2 Şubat günleri arasında, 3 gün 3 gece sürecek ve ailelerin de katılımıyla gerçekleşecek yarıyıl kampında; ‘permakültür ve doğa deneyimleri’, ‘eğlenceli sanat atölyesi’, ‘ailece müzik-kendin yap, kendin çal müzik atölyesi’, ‘ekmek-peynir yapımı atölyesi’, ‘aile-çocuk ilişkileri söyleşisi’ ve çiftlik aktiviteleri; öğrencilerin, ikinci yarıyıla daha enerjik ve verimli başlamasını sağlayacak.

Verimli bir öğretim yılı için, doğada eğlenceli eğitim

Narkamp kapsamında, her biri alanında uzman eğitmenler öğrencilere hayallerinin ötesinde deneyimler yaşatacak…

•Permakültür Tasarımcısı Shaul Shaham yönetimindeki ‘Ailece Permakültür ve Doğa Deneyimleri’ atölye çalışmasında, çocuklar ‘Doğa Ana’yı daha yakından tanıyacak.

•Müzik ve Hareket Eğitimcisi Onur Erol yönetimindeki ‘Ailece Müzik&Kendin yap, kendin çal’ atölyesinde çocuklar, belki de profesyonel hayatlarını etkileyecek bir müzikal deneyim yaşayacak…

•Pace Çocuk Sanat Merkezi’nin birikimini aktaracağı ‘Eğlenceli Sanat’ atölyesi, çocuklara sanatın farklı dallarına dair eğlenceli bir bakış açısı verecek, sanatla buluşturacak.

•Klinik Psikolog Aslı Soyer, ailelerin çocuklarla ilişkilerine katkıda bulunacak ‘Çocuğumla İlişkimi Geliştiriyorum’ atölyesinde, velilere faydalı önerilerde bulunacak.

•Narköy’ün alamet-i farikası Nar Anne ise, çocuklara çok eğlenecekleri bir atölye çalışması ile ekmek ve peynir yapımını öğretecek.

Atölye çalışmalarının yanı sıra; 100 dönüm arazide konumlanan ve doğanın tüm sırlarını gözler önüne seren Narköy ormanında yürüyüş, çiftlik hayvanlarını ziyaret, kuzinede kestane-ekmek, müzikli sohbetler, tamamı Narköy toprağında yetiştirilen ürünlerle hazırlanan organik yemekler, atıştırmalıklar ve dinlendirici Narköy vadisinin seyir keyfi; eğitimlerine kısa bir mola veren öğrencilerle anne-babalarını bekliyor…

Yazarlar