Gündem Ailenin gafleti

Ailenin gafleti

02.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Almanya’da yaşayan Türk aile, 17 yaşındaki kızları M.T.K.’yı uyuşturucu bağımlılığından kurtarması için Bursa’da dini eğitim verdiği öne sürülen Abdulaziz A.’ya emanet etti.

Ailenin gafleti

Evli, iki çocuk babası Abdulaziz A. (40) genç kızı Bursa’da ablasının evine götürdü. Burada genç kıza üç kez cinsel istismarda bulunan Abdulaziz A. ertesi gün kapıyı kilitleyerek evden ayrıldı. Birinci kattaki evin penceresinden kaçan M.T.K. ailesini arayıp yardım istedi. Genç kız, ailesinin yönlendirmesiyle polise giderek şikayetçi oldu. Zanlı tutuklandı.

Haberin Devamı

M.T.K., zanlının dini eğitim vereceğini söyleyerek kendisini ailesinden aldığını belirtti ve “Ablasının evinde benimle güreş tuttu. Sonra da bazı olayların aramızda kalmasını söyleyerek üç kez cinsel istismarda bulundu” dedi.

Cinsel istismar davası

Sanık Abdulaziz A. ise “O gece ablamın evinde kalması teklifimi kabul etti. Gece güreş yaparken beni tahrik etti. Sonra rızası ile cinsel ilişkiye girdik” iddiasında bulundu. Abdulaziz A. hakkında Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde, çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak suçlarından toplam 46 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. l HALİL ÖZÇOBAN DHA