Gündem Ailesi tarafından evden kovuldu, sokakta yaşıyor

Ailesi tarafından evden kovuldu, sokakta yaşıyor

13.01.2016 - 10:22 | Son Güncellenme:

Zihinsel engelli Uğur Atik, boşandıktan sonra başka kişilerle yeniden evlenen anne ve babası tarafından sokağa terk edildi. Habercilerle beraber babasının kapsını çalan Uğur Atik'e öz babası ve üvey annesinin söyledikleri ise akıllara durgunluk verdi.

Ailesi tarafından evden kovuldu, sokakta yaşıyor

Samsun'da yaşayan 22 yaşındaki Uğur Atik küçük yaşta geçirdiği menejit sebebiyle bakıma ve yardıma muhtaç. Ancak boşanandıktan sonra başka kişilerle evlenen anne ve babası Uğur'u sokağa terk etmiş. Evden kovulduktan sonra sokaklarda yaşayıp parklarda uyan Atik'in durumu yerel medyada haber olduktan sonra büyük ses getirdi. Habercilerle birlikte kapsını çaldığı babası ve kendisi de engelli olan üvey annesinin Uğur'a söyledikleri ise duyanları çıldırttı. Soyal medya üzerinden de yayınlanan görüntüler büyük tepki topladı...

Haberin Devamı

İşte çıldırtan sözler

Uğur için yardım kampanyası
Uğur'un yaşadıklarının haber olmasının ardından sosyal medyada bir yardım kampanyası başlatıldı. Durumdan etkilenen bir Ekşi Sözlük yazarı, sokakta yaşamaya mecbur kalan Uğur için 'ailesi tarafından evden kovulan samsunlu genç' başlığı altında bir yardım kampanyası başlattı. Yazarların ilgi gösterdiği başlıkta Uğur Atik'e ulaşabilmek için iletişim bilgileri mevcut.