Aksaray AK HEYETTEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET

AK HEYETTEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET

25.07.2014 - 11:09 | Son Güncellenme:

.

AK HEYETTEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, belediye meclis üyeleri ve diğer parti yöneticileri ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, amaçlarının Aksaray’ı marka şehir yapmak olduğunu belirterek, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini kaydetti. Yapılacak çok iş olduğuna dikkat çeken Başkan Yazgı, önemli olan birçok çalışmayı kısa sürede bitireceklerini ve özellikle su konusunda ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ise önümüzdeki haftalarda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Ziraat Odası’ndan destek istedi. Başkan Yıldırıcı, Türkiye’nin vesayetten kurtulduğuna, ilk kez vatandaşların oy kullanarak Cumhurbaşkanını seçeceğine dikkat çekerek, “Bizim bu ziyaretlerimizin asıl amacı önümüzdeki yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Özellikle bu seçimlerin muhalefetin çıkardığı çatı adayı ve anları destekleyenlerin çokluğuna bakıp vatandaşlarımızı kesinlikle ellerini vicdanlarına koyarak önümüzdeki seçimlerde sandığa gideceklerini düşünüyoruz. Türkiye 2002’den önce ciddi anlamda ekonomik, sosyolojik ve kültürel anlamda bir çok krize uğradı. Bunların en başında ekonomik kriz geliyor. IMF’yi hatırlarsanız 23,5 milyar dolar gibi bir borcumuz varken hala memurun maaşını ödemeyen bir iktidar biz bu işi yapamıyoruz deyip gittiler. Tabi AK Parti iktidarı ve sayın başbakanımız başında olduğu sürece 12 yılda inanılmaz icraatlara imza attı. Özellikle IMF’ye olan borcun bitmesi, aynı şekilde 27 milyar dolar olan kasamızdaki paranın şu anda 135 milyar Dolarlara çıkması, yine şehrimizde ve Türkiye’de yaşanan onlarca gelişmeleri hep birlikte görüyoruz. Daha yapılacak çok iş var. Özellikle Türkiye’nin 2023 hedefleri var. Bunun için vatandaşlarımız sandığa giderken ellerini vicdanına koyarak gitmelerini istiyorum” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oda olarak AK Parti’yi destekleyeceklerini belirterek, “Biz her daim sizinle birlikteyiz” dedi.