Trabzon Ak Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi

Ak Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi

22.05.2017 - 14:21 | Son Güncellenme:

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi: "Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. Olağanüstü Büyük Kongremizle birlikte tekrardan yuvasına, evine ve partisine gelişi, tabandan tavana teşkilatımızın her bir kademesinde büyük bir sevinç ve coşku yaratmıştır"

Ak Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi ile yeniden partisine gelişinin teşkilatın her bir kademesinde büyük sevinç ve coşku yarattığını ifade etti.

Haberin Devamı

Revi, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 998 günlük bir aradan sonra partisine geri döndüğünü anımsatarak, "Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. Olağanüstü Büyük Kongremizle birlikte tekrardan yuvasına, evine ve partisine gelişi tabandan tavana teşkilatımızın her bir kademesinde büyük bir sevinç ve coşku yaratmıştır." ifadesini kullandı.

Trabzon teşkilatları olarak kongreye yoğun bir katılım gösterdiklerini belirten Revi, bu noktada teşkilatlarına emekleri için teşekkür etti.

Revi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Merkez Karar Yürütme Kurulu'nda (MKYK) görevlendirmesinden dolayı duyduklarını memnuniyeti de dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sayın Bakanımız Süleyman Soylu başta olmak üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak ve Trabzonlu genç kardeşimiz Sinan Göktaş'ın MKYK'da görevlendirilmesi Trabzon adına önemli ve gurur vericidir. Bir önceki dönem MKYK'da görev alan Milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu'na da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak taşımadır, Köseoğlu bayrağı layıkıyla taşımış ve şimdi teslim etmiştir. Trabzonumuzu temsilen genel merkezde görev alanlara başarılar diliyor, Allah yardımcıları olsun diyorum. 16 Nisan'da milletimizden almış olduğumuz reform ve değişim mesajını 2019'a kadar en hızlı şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Kongremiz Trabzon'umuza, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olsun."