Ağrı Ak Parti 6. Büyük Olağan Kongresi'ne Doğru

Ak Parti 6. Büyük Olağan Kongresi'ne Doğru

15.08.2018 - 14:55 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti 6. Büyük Olağan Kongresine Doğru

AĞRI (AA) - AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, "İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz." dedi.

Haberin Devamı

İl teşkilatında basın toplantısı düzenleyen Aydın, kongrede AK Parti'nin büyüyerek ve güçlenerek çıkacağını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi 6. Olağan Büyük Kongresini 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirileceğini aktaran Aydın, kongre ile partilerinin içinde bulunduğu bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacağını belirtti.

AK Partinin Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle kongreyi bir demokrasi şöleni içerisinde yapacağını aktaran Aydın, "16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti ilerlemeyi, yenilenmeyle teminat altına almıştır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim bizim için her seferinde bir yenilenme ve tazelenme anlamına gelmektedir. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir." diye konuştu.

Haberin Devamı

18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarıyla birlikte Ankara Kapalı Spor Salonu'nda olacaklarını da belirten Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi be gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye, çocuklarımıza borcumuzdur."

Aydın, kongrenin tüm AK Parti ailesi ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti.