Ankara Ak Parti Akseki İlçe Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı

Ak Parti Akseki İlçe Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı

05.10.2017 - 14:48 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Akseki İlçe Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı

ANTALYA (AA) - AK Parti Akseki ilçe yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Haberin Devamı

İlçe Başkanı Ahmet Güngör Erk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yönetimle başarılı çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren vatandaşa hizmet odaklı çalışmalar gerçekleştirdiğini aktaran Erk, 16 yıldır başarılı çalışmalara imza atıldığını belirtti.

Erk, "Yönetim kurulumuzla ilçemizde Cumhurbaşkanımızı, hükümetimizi ve partimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlçemizin sorunlarını görüyor ve biliyoruz. Bu konular ile ilgili kurum yetkilileri ile sürekli temas halinde olacağız." dedi.

Bu arad, AK Parti Akseki ilçe teşkilatında, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı'na Ekrem Özdemir, Teşkilat Başkanlığı'na Yaşar Karasoy, Seçim İşleri Başkanlığı'na Tacettin Küçükbayır, Tanıtım ve Medya Başkanlığı'na Dursun Arslantaş, Dış İlişkiler Başkanlığı'na Hasan Özcan, Sosyal İşler Başkanlığı'na Latif Eren, Yerel Yönetimler Başkanlığı'na Ramazan Vuran, Ekonomi İşleri Başkanlığı'na Hüseyin Erdem, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'na Cemal Akça, Mali ve İdari İşler Başkanlığı'na Ömür Çelikbilek, Araştırma ve Geliştirme Başkanlığı'na Mustafa Zorlu getirildi.

Haberin Devamı

Fikret Güner ilçe sekreterleriği görevine gelirken, Veysel Demir, Emine Yılmaz yönetim kurulu üyeleri, Muhammet Dikmen ise Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi.