Zonguldak AK PARTİ ALAPLI İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA YAVUZ SEÇİLDİ

AK PARTİ ALAPLI İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA YAVUZ SEÇİLDİ

17.11.2014 - 10:26 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ ALAPLI İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA YAVUZ SEÇİLDİ

AK Parti Alaplı ilçe Teşkilatının 5. Olağan kongresi gerçekleştirildi. İki liste ile gidilen seçimlerde başkanlığa Mustafa Yavuz seçildi.
AK Parti Alaplı ilçe Teşkilatının 5. Olağan kongresi Alaplı Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 387 delegenin oy kullandığı seçimlere katılımın yüksek olması dikkat çekerken, 216 delegenin oyunu alan mevcut ilçe başkanı Mustafa Yavuz, başkanlığına yeniden seçilirken diğer aday İbrahim Yalçın ise 163 oy aldı. 8 oy ise geçersiz sayıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması başlayan kongrede AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar ve başkan adayları birer konuşma yaptı.
Kongreye, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçe ve belde başkanları, oda ve dernek başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, delegeler ve birçok vatandaş katıldı.
Öte yandan seçimler sonrasında yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Mustafa Yavuz, listesinde, Yılmaz Can, Ali Uysal, Mehmet Yavuz, Cemil Uzun, Uğur Uyar, Erol Ersoy, Birol Çevik, Ahmet Maltepe, Şükrü Akman, Ali Eren, Savaş Karaca, İbrahim Şengün, Nazlı Kaya, Cengiz Yaman, Gürcan Altunkaya, İbrahim Yalı, Elif Aydınlı, Nihat Erten ve Aylin Kaya