Malatya AK PARTİ ARAPGİR KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA NESLİHAN GÜLER SEÇİLDİ

AK PARTİ ARAPGİR KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA NESLİHAN GÜLER SEÇİLDİ

29.01.2015 - 10:37 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ ARAPGİR KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA NESLİHAN GÜLER SEÇİLDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Arapgir İlçe Kadın Kolları Kongresi yapıldı. Kongrede Neslihan Güler Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi.
Arapgir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen kongre AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümer’in açış konuşmasını yapmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. İlçe Başkanı Mehmet Tümer, yaptığı konuşmada kongrede tek aday olan Neslihan Güler’i tebrik edereki “Partimize gönül vermesi ve sunacağı hizmetler noktasında şahsım, teşkilatım ve partimize gönül veren vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunarak, devralacağı bayrağı daha ileri taşıyabilmesi için başarılar diliyor, şimdiden partimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.
Başkan Tümer 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimde hedeflerinin yüzde 70 olduğunu belirterek, "Kongrelerimizin tamamlanmasıyla bundan sonra Ana Kademe İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları Teşkilatı ve Gençlik Kolları Teşkilatı olarak önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde hep beraber daha güçlü bir şekilde çalışıp Arapgirimizi daha ileri noktalara getireceğiz. Hedefimiz yüzde 70 oy" şeklinde konuşmasını tamamladı.
Kongrede ilk olarak divan üyeleri sunularak kabul edildi. Divan Başkanlığını Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, divan katipliğini AK Parti Arapgir İlçe Teşkilatından Sorumlu Başkan Yardımcısı Hamit Güldaş ve Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Basri Aknar yaparken, Nurcihan Kızılbağ ve Figen Baykara da divan üyesi oldu. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Çakmak’ın da hazır bulunduğu kongreye çok sayıda parti üyesi katıldı.
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun Divan Başkanı olarak oturumu başlatmasının ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Basri Aknar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kongre için gönderdiği mesajı misafirlere okudu. Daha sonra kongreye tek aday olarak giren Neslihan Güler ve oluşturduğu yönetim kurulu delegelerin onayına sunuldu. Liste delegeler tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.
Selamlama konuşması yapmak üzere kürsüye çıkan Neslihan Güler, "Zatımıza yöneltilmiş olan teveccühle büyük ve ağır bir sorumluluğun altına girmiş bulunuyoruz. Rabbim bizlere bu sorumluluğun gereğini yerine getirebilmeyi nasib etsin inşallah. Milli İrade’yi hakim kılmak adına birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket etmeyi arzu ediyoruz. Tabiki bunu yaparken de aktif siyasette tecrübeli olan büyüklerimizin bize tutacağı ışıkla yolumuzun aydınlanmasını temenni ediyoruz. Kongremizin herkes için hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Ardından seçim yapılarak Arapgir İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Neslihan Güler seçildi.
Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, sonucun herkes için hayırlı olmasını temenni ettiğini belirterek, katılan herkese teşekkürlerini iletti.
Seçimler sonucu oluşan yeni yönetim listesi ise şu şekilde oluştu:
Nurcihan Kızılbağ, Havva Aknar, Zeynep Ateş, Fatma Bilen, Hatice Daşik, Cemile Çağıl, Nezahat Bali, Fatma Ersavaş, Selda Çam, Emine Aksu, Hülya Kumaşoğlu, Adalet Ayhan, Serap Pahıl.
AK Parti Arapgir İlçe Başkanlığından yapılan açıklama da ayrıca 1 Şubat 2015 Pazar günü saat 13.30’da yine belediye toplantı salonunda AK Parti Arapgir İlçe Gençlik Kolları Kongresinin yapılacağı belirtildi.