Rize AK PARTİ ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÜLTEKİN’DEN ODA VE KOOPERATİFLERE ZİYARET

AK PARTİ ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÜLTEKİN’DEN ODA VE KOOPERATİFLERE ZİYARET

27.02.2014 - 09:19 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÜLTEKİN’DEN ODA VE KOOPERATİFLERE ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ardeşen Belediye Başkan adayı Hakan Gültekin, beraberinde İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyesi adayları ile ilçedeki oda başkanlıkları ve kooperatif başkanlıklarını ziyaret etti.
Ziyaretlerine Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile başlayan Gültekin, devamında Ziraat Odası, Esnaf Odası, Tarım Kredi Kooperatifi, 53–11 Çay Kooperatifi ve 53–41 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ni ziyaret ederek sorunları ve çözüm önerilerini dinledi. Yerel seçimlere 31 gün gibi kısa bir süre kaldığını hatırlatan Gültekin, “Yerel de ilçemiz, genel de ise ülkemiz için çok önemli bir seçim yaşıyoruz. Ülkemizin içeride ve dışarıda uğraştığı bir çok mesele var. Bu meseleler ülkemizi etkilediği gibi, ilimizi ve ilçemizi de etkiliyor. Biz Başbakanımızın duruşuna destek vermek zorundayız. Yerel de bizlerin seçim çalışması sonucu, güçlü bir şekilde Ardeşen’den zaferle ayrılarak Başbakan’ımızın gücüne güç katmak istiyoruz” dedi.
STK’larla ortak akıl kullanarak çalışacaklarını ifade eden Gültekin, “Oda Başkanlıkları, Kooperatifler ve Dernekler gibi Sivil toplum Kuruluşları ile yapacak olduğumuz çok iş var. Geçmişte de uyguladığımız gibi, bu kuruluşlarla ortak akıl kullanacağız. Geçmişte STK’lar ve Kamu Kurumları arasındaki birlikte hareket edememe gibi bir eksiklik olduğunu biliyoruz. Bu eksikliği ortadan kaldıracağız. STK’ların da bu konuyu çek edeceğini düşünüyorum. Ardeşen’in hepimizin ortak hizmet alanı olduğu gerçeği ile hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Belediye Başkanı seçimlerine, Rize’deki tecrübem, Ankara’daki çevrem ve konumum ile ilgili avantajları ilçemize en iyi şekilde yansıtacağım. Ardeşen’imizin geleceği aydınlık olacaktır” dedi.