Aydın Ak Parti Aydın Milletvekili Ve Mkyk Üyesi Savaş:

Ak Parti Aydın Milletvekili Ve Mkyk Üyesi Savaş:

20.02.2017 - 00:10 | Son Güncellenme:

"İstikrarın devamı için, içeriden ve dışarıdan gelebilecek bu tehlikeleri defedebilmek için, güçlü bir lidere, güçlü bir yönetime ihtiyaç var"

Ak Parti Aydın Milletvekili Ve Mkyk Üyesi Savaş:

AYDIN (AA) - AK Parti Aydın Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Savaş, istikrarın devamı için, içeriden ve dışarıdan gelebilecek tehlikeleri defedebilmek için güçlü bir lidere ve yönetime ihtiyaç olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Germencik AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Savaş, "Artık söz milletin,16 Nisan'da sandıklar kurulacak, karar da milletin olacak söz de milletin olacak. 'Hayır' oyu kullanan da bizim için saygıdeğer insanımız, vatandaşımız. Bu iki aylık süre içerisinde teşkilat olarak sokak sokak, mahalle mahalle, ev ev dolaşacağız. Neden 'Evet' dediğimizi anlatacağız. Bu evet geleceğimizi nasıl etkileyecek, çocuklarımızı nasıl etkileyecek, önümüzdeki yüz yılı, iki yüz yılı nasıl etkileyecek, bunları bizim tane tane, güzel güzel anlatmamız lazım." dedi.

Savaş, muhalefetin algı yönetimiyle bilgi kirliliği oluşturduğunu belirterek, "İstikrarın devamı için içeriden ve dışarıdan gelebilecek bu tehlikeleri defedebilmek için güçlü bir lidere, güçlü bir yönetime ihtiyaç var. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçmişiz. O güzel insanı, yiğit insanı Türkiye’nin daha da gelişmesi için özgür ve bağımsız bir şekilde yoluna devam edebilmesi için 16 Nisan çok önemli, onun için hep beraber çok çalışacağız." şeklinde konuştu.