Manisa AK PARTİ’DEN GAZİLER GÜNÜ ZİYARETİ

AK PARTİ’DEN GAZİLER GÜNÜ ZİYARETİ

20.09.2014 - 12:19 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ’DEN GAZİLER GÜNÜ ZİYARETİ

19 Eylül ’Gaziler Günü’ münasebeti ile AK Parti Kula İlçe Teşkilatı, Kula Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.
AK Parti Kula İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Palabıyık, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük’ü makamında ziyaret ederek, 19 Eylül Gaziler Günü’nün anlamı ve önemi hakkında açıklamalarda bulundu.
19 Eylül Gaziler Gününün anlam ve önemini belirten Palabıyık, sadece 19 Eylül’de değil her zaman gazilerin yanında olduklarını söyledi. Gazilik mertebesinin önemine değinen Palabıyık, "Tarihimiz şehitlik ve gazilik destanları ile doludur. Kurtuluş savaşı ve Çanakkale savaşımız bunun en büyük örneğidir. Irk, dil ve millet ayrımı yapmadan omuz omuza mücadele ederek bu topraklar için birçok şehit ve gazi veren şerefli milletimiz bütün gazi ve şehitlerimize minnet duygularıyla sahip çıkarak her yıl 19 Eylül tarihinde bu günü önemle kutlayarak kendilerini saygı ile anmaktadır. Ya kurtuluş savaşında ya Çanakkale savaşında ya da vatanımızın herhangi bir yerinde düşmanlara karşı vatanını, milletini, bayrağını ve dinini korumak için mücadele etmiş ve gazi olmuş tüm gazilerimizin gaziler gününü kutluyor kendilerine bu ülkenin her karış toprağını bizlere miras olarak bıraktıkları için en derin dileklerimle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi.
Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milletimizin kutsal değerlerine, maneviyatına ve milli değerlerine bağlılığını gösteren AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine Gazilerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.