Diyarbakır AK PARTİ’DEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ YARDIMI

AK PARTİ’DEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ YARDIMI

07.10.2015 - 14:23 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ’DEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ YARDIMI

AK Parti Diyarbakır İl Sosyal İşler Başkanlığı’nca, merkez Sur ilçesine bağlı Yiğitçavuş köyünde eğitim gören öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımında bulunuldu.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, AK Parti hükümetleri olarak eğitimde hayata geçirdikleri devrim niteliğindeki gelişmelerin geleceğe umutla bakmalarını sağladığını belirterek, her zaman eğitime katkı sunmaya devam edeceklerini kaydetti. Hükümet olarak ilk ve orta dereceli okullardaki öğrencilerin kitaplarını ücretsiz temin ettiklerini anlatan Akar, “13 yıllık AK Parti iktidarlarımız döneminde Türkiye’deki eğitim kalitesinin uluslararası standartlara yükselttik. Eğitime yapılan yatırımlar hiçbir zaman boşa yapılan bir yatırım değildir” dedi.
Teknolojik imkanlar ve eğitim koşullarının her geçen gün biraz daha geliştiğini de ifade eden Akar, şunları kaydetti:
“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak ve ihtiyaçlarını en aza indirmek bizlerin görevidir. Çocuklarımızın gözlerindeki ışığı görüyorum. Bizim çocuklarımız değerlidir. Köy okullarımız şehir merkezine çok uzak öğrencilerimizde bazı ihtiyaçlarını karşılamak için hafta da bir gün merkeze gidebiliyorlar. Biz de öğrencilere, ailelerine ve eğitimlerine destek olmak amaçlı kırtasiye paketleri hazırladık. Bugünün küçüğü yarının büyüğü ülkemizin gerçek sahibi çocuklarımıza yapılan her yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımıza yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim.”