Afyonkarahisar Ak Parti Disiplin Kurulu Başkanı Ve Afyonkarahisar Milletvekili Özkaya:

Ak Parti Disiplin Kurulu Başkanı Ve Afyonkarahisar Milletvekili Özkaya:

22.04.2018 - 11:46 | Son Güncellenme:

"Muhalefet 'Türkiye’de sıkıntı var seçim yapalım' diyordu. İşte seçim, işte sandık. Buyurun milletin önüne geldik ve hep beraber seçimi yapalım. Türkiye’de AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakına Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’de desteğini açıkladı"

Ak Parti Disiplin Kurulu Başkanı Ve Afyonkarahisar Milletvekili Özkaya:

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 24 Haziran’da yapılacak erken seçime ilişkin, "Muhalefet 'Türkiye’de sıkıntı var seçim yapalım' diyorlardı. İşte seçim, işte sandık. Buyurun milletin önüne geldik ve hep beraber seçimi yapalım. Türkiye’de AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakına Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’de desteğini açıkladı." dedi.

Haberin Devamı

Özkaya, Afyonkarahisar'da önceden danışmanlığını yaptığı Onur Çelik’in yeni hukuk bürosunun açılışını yaptı.

Açılışta konuşan, eski danışmanı Çelik’in Afyonkarahisar’da çok başarılı bir hukukçu olacağı inancında olduğunu dile getirdi.

"İyinin, doğrunun ve haklının savunmasında katkı sağlayacak" diyen Özkaya, "Hukuk’un iyi icra edilmesine vesile olacak bir meslektaşımızın ve kardeşimizin ofisini açmasına hayırlı olsun diyorum. Kendisine, eşine, ailesine ve Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetlere vesile kılsın diliyoruz." dedi.

Özkaya, 24 Haziran’da yapılacak erken seçimle ilgili de AK Parti Teşkilatlarının her zaman seçimlere hazır olduğunu vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye’deki belirsizliklerin ortadan kaldırılması ve ülkeye kurulan tuzakların boşa çıkarılması için erken seçim teklifinde bulunduğunu aktaran Özkaya, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Elbette ki, önce muhalefet hodri meydan diyordu. Bu hodri meydan oldu daha da hodri meydan. İşte sandık burada ve milletin önünde. Bunu da Cumhurbaşkanımız 24 Haziran’da en erken seçim olabileceğini deklare etti."

- "İşte seçim, işte sandık"

Özkaya, geçmişte 60, 58 ve 45 günde erken seçimlerin olduğunu anımsatarak, Türkiye’nin sadece olağan üstü halde değil sıkıyönetim dönemlerinde bile seçim yaptığını kaydetti.

Türk milletinin sandıkta hür iradesini kullanacağına inandığını aktaran Özkaya, şöyle devam etti:

"Halkımız çok açık ara Cumhurbaşkanımızı doğrudan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle seçeceğine inanıyorum. Muhalefete de adayınızı belirleyin diyorum. İthal aday, toplu aday ve oradan bulduğunuz adayla da uğraşmayın. Adayınız kimse çıkarın ve görün. Muhalefet Türkiye’de sıkıntı var seçim yapalım diyorlardı. İşte seçim, işte sandık. Buyurun milletin önüne geldik ve hep beraber seçimi yapalım. Türkiye’de AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakına Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’de desteğini açıkladı. Ve de bu ittifakın tarihteki en yüksek oyu alacağına inanıyorum."

Haberin Devamı

Onur Çelik de AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın eğitim döneminden bugüne kadar çok büyük destek olduğunu belirterek, "Beraber yol yürüdük. Bugün de bizim çok mutlu günümüzdü ve bizlerin yanında oldu. Yine dostlarımızın ve ailemizin katılımlarıyla hukuk büromuzu açtık. İnşallah adaletli bir şekilde hakka riayet ederek çalışma hayatımıza başladık. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.