Tekirdağ AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇELİK: "AK PARTİ TÖKEZLERSE EKONOMİ DE TÖKEZLER"

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇELİK: "AK PARTİ TÖKEZLERSE EKONOMİ DE TÖKEZLER"

27.05.2015 - 10:00 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇELİK: AK PARTİ TÖKEZLERSE EKONOMİ DE TÖKEZLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Ak Parti tökezlerse ekonomi de tökezler" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Tekirdağ’ın Çerkezköy ve Kapaklı ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen istişare kurulu toplantısına katıldı. Çerkezköy ilçesinde Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in yanı sıra, AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaettin Akbulut, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Dt. Ayşe Doğan ve Ahmet Üzgün, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Programda konuşan Çelik, "Halkımız 9 seçimde de tercihini AK Parti’den yana kullandı. Yani AK Parti’nin tezlerine destek verdi. Hiçbir başarı tesadüf değildir" dedi.
"TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ ÇİMENTOSU AK PARTİ’DİR"
Devletin değil milletin temsilcisi olarak yola çıktıklarını kaydeden Çelik, "Demokrasi hesap verme rejimidir. Bir öğrenci dersine çalışırsa, o öğrenciye öğretmeni yüksek not verir. Siyasetçilerin karnesini seçimlerde halk dolduruyor" ifadelerini kaydetti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun asgari ücreti bin 500 TL yapacağı yönündeki iddialarını eleştiren Çelik, "Devletten asgari ücret alan bir Allah’ın kulu yok. Asgari ücreti özel sektör veriyor. AK Parti göreve geldiğinde asgari ücret 184 TL yani 70 dolardı. Şimdi ise 950 TL yani 370 dolar. Ortalama memur maaşı ise 13 yılda 585 TL’den 2 bin 500 TL’lere yükseldi" dedi.
CHP’nin üçüncü köprüye, Marmaray projesine, üçüncü havaalanına her zaman karşı çıktığını kaydeden Çelik, "CHP hep ‘AK Parti başka bir şey yapmasın ki vatandaş da bu partiden memnun olmasın’ zihniyetinde oldu. Kılıçdaroğlu özgeçmişlerinin pırıl pırıl olduğunu söylüyor. Siz 1950’den beri iktidara gelemediyseniz, özgeçmişinizde de bir halt yok demektir" diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin şehit kanı üzerinden, HDP’nin ise Kürt çocukları kanı üzerinden siyaset yaptığını söyleyen Bakan Çelik, "Türkiye’nin birleştirici çimentosu AK Parti’dir. HDP Kürtlere kan, kin, gözyaşından başka bir şey getirmedi. MHP de şehitlerin kanı üzerinden siyaset yapıyor. Bunlara prim vermeyin" dedi.
"10 KATRİLYONLUK YATIRIM YAPTIK"
7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde partisine oy isteyen Çelik, "Tekirdağ’a AK Parti iktidarı döneminde 10 katrilyonluk yatırım yaptık. Hani ülke gelişmemişti? Yerel seçimlerdeki gibi yapmayın. AK Parti’ye çelme takmayın. AK Parti tökezlerse ekonomi tökezler, ülkede istikrar bozulur. Bunun etkilerini bir ekonomi kenti olan Tekirdağ ile ilçelerinde çok yakından yaşarız" diye konuştu.