Samsun Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

25.06.2017 - 15:38 | Son Güncellenme:

"Daha çok gidecek yolumuz, yapacak çok işimiz var. Bizden beklentiler çok. Hakikaten çok umut bağlanmış, masumların inandığı bir partinin temsilcileri, bir ülkenin vatandaşlarıyız"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, gidecek çok yol, yapacak çok iş olduğunu belirterek, "Bizden beklentiler çok. Hakikaten çok umut bağlanmış masumların inandığı bir partinin temsilcileri, bir ülkenin vatandaşlarıyız." dedi.

Haberin Devamı

Karaaslan, partisinin Canik, Tekkeköy ve Terme ilçe teşkilatlarında Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

AK Parti Canik İlçe Başkanlığınca Canik Belediyesi hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Karaaslan, Türkiye'ye düşmanlık kuranları lanetledi.

Parti teşkilatları olarak büyük bir aile olduklarını dile getiren Karaaslan, "Bundan sonra daha çok gidecek yolumuz, yapacak çok işimiz var. Bizden beklentiler çok. Hakikaten çok umut bağlanmış, masumların inandığı hem bir partinin temsilcileriyiz hem de ülkenin vatandaşlarıyız. O nedenle işimiz çok. Bu iş zor değil. Bu iş bizim yapabileceğimiz, başarabileceğimiz, gücümüzle üstesinden gelebileceğimiz bir iş." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Karaaslan, 16 Nisan'da yapılan anayasa değişikliğinden sonra Türkiye'nin güçlü vizyona ve hedeflere ulaşma gayesinin birer parçası olduklarını söyledi.

Her bir partilinin önemli sorumluluğu bulunduğuna dikkati çeken Karaaslan, şunları kaydetti:

"Bir başka büyüğümüz geçenlerde söyledi, çok hoşuma gitti, hakikaten çok da doğru. Dedi ki, 'Gittiğim salonlarda soruyorum, aranızda 15 Temmuz öncesi Ömer Halisdemir'i tanıyan var mı?' Salondan hiç kimsenin eli kalkmıyor. 'Tekrar soruyorum, aranızda 15 Temmuz sonrası Ömer Halisdemir'i tanımayan var mı?' 'Yok' diyorlar. Bir kişi bazen çok şeyi değiştirebilir. O bir kişi siz olabilirsiniz. Hangimizin olacağını bilmiyoruz. Mevki makam yok bu işin ucunda. Bu iş hakikaten gönülden vatanını, milletini, devletini, bayrağını sevenlerin verdiği mücadelenin adı. Biz bunun parçalarıyız."