Şanlıurfa AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NEBATİ, ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NEBATİ, ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

30.08.2015 - 15:02 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NEBATİ, ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Hakkari Yüksekova’da teröristlerle girdiği çatışmada 2 arkadaşıyla birlikte şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Taş’ın ailesini ziyaret etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nureddin Nebati, seçim bölgesi Şanlıurfa’ya gelerek, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada 2 asker arkadaşıyla şehit edilen uzman çavuş İbrahim Taş’ın evinini ziyaret etti. Şehit Taş’ın babası İbrahim ve asker kardeşi Halil ile görüşerek baş sağlığı dileyen Nebati, kimsenin yanına yaptıklarını kar bırakmayacaklarını kaydetti. Aileye sabır dileyen Nebati, Taş ailesinin ülkeyi bölmek, milleti birbirine düşürmek isteyenlere fırsat vermediğini belirtti. Taş ailesinin vatan düşmanlarına karşı metanetli ve dik bir duruş sergilediğini vurgulayan Nebati, "Şehit haberleri ile her vatan evladı gibi bizlerin de yüreği yanıyor. Bu süreçte de Türkiye’nin bir takım oyunların, ateş çemberinin içerisine çekilmeye çalıştığını görüyoruz. Ne AK Parti, ne de bu milletin eğilmez fertleri, bunlara fırsat vermeyecektir. Bunun örneğini Taş ailesinde gördük. İçlerindeki büyük ve derin acıya rağmen, aile metanetini ve dik duruşunu korudu. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Şehit aileleri, vatan uğruna canını feda eden aslanlarımızın emaneti olduğu için hep yanında olduk, yanında da olmaya devam edeceğiz" dedi.
Bölgede taziye ziyaretlerinde de bulunan Nebati, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nı ziyaret ederek, Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde teröristlerin saldırısı sonucu şehit edilen polis memurları Fatih Kılbey ve Tanju Sakarya için baş sağlığı diledi. Nebati, yaşanan üzücü olayın ülkedeki birlik ve beraberliği daha da kuvvetlendireceğini söyleyerek, Türk Bayrağı’nın dalgalanmaya devam edeceğini kaydetti. Ülkede yaşayan tüm fertler gibi Şanlıurfalıların da terörü istemediğini kaydeden Nebati, bölge halkı ve sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunarak, teröre karşı tek yürekle, birlikte hareket edilmesini ve tepki gösterilmesini istedi.

Yazarlar