Giresun Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürk:

Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürk:

17.09.2017 - 13:24 | Son Güncellenme:

"Türkiye'nin terörle mücadelesinden rahatsız olanları milletimizin vicdanına havale ediyoruz"

Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürk:

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Türkiye'nin terörle mücadelesinden rahatsız olanları milletimizin vicdanına havale ettiklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin sadece PKK ile değil, YPG, FETÖ, DHKP-C ve DEAŞ'in yanı sıra onlara destek veren lobilere de karşı mücadele ettiğini belirtti.

Terörle mücadelede insansız hava araçlarının büyük yararlılık gösterdiğini ancak bu durumdan bazı kesimlerin rahatsızlıklarını ortaya koyduklarını dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

"Maalesef bundan birileri rahatsız. Bu siyasi partiye destek veren başka bir siyasi partinin bazı milletvekilleri maalesef bu insansız hava araçlarının terörle mücadelesinden rahatsızlar. Açıkçası biz onlara aldırmıyoruz. Biz bu milletin, bu devletin bekası için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz."

Öztürk, Türkiye'nin artık kendi silahını yapar güce sahip olduğuna işaret ederek, şunları ifade etti:

Haberin Devamı

"Biz hükümete geldiğimizde Türkiye kendi savunma silahlarını üretme gücü yüzde 20-30'idi. Kendi silahımızı yapamaz durumdaydık. Şimdi milli savunma sanayimiz yüzde 66’ya çıktı. Kendi silahlarımızı üretebiliyoruz, daha önce kendi milli tankımız, insansız hava aracımız var mıydı? Helikopterimiz var mıydı?"