Muş AK PARTİ HEYETİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

AK PARTİ HEYETİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

03.11.2015 - 16:02 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ HEYETİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Muş’ta, 1 Kasım seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili seçilen Mehmet Emin Şimşek ile milletvekili adayları ve partililer, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti.
Muş Belediyesi’ni ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) heyeti, Belediye Başkanı Feyat Asya’ya seçim kampanyasındaki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, milletvekili adayları Abdulselam Er ve Medeni Çağlar, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün ve partilileri makamında ağırlayan Başkan Asya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Asya, yaklaşık 3 aydır herkesin yoğun bir şekilde çalıştığını belirterek, verilen emeğin karşılığında 1 Kasım zaferini elde ettiklerini söyledi. Asya, “Bir yıl içerisinde iki seçimin yapılması hem ülkemizi hem de vatandaşlarımızı yıprattı. Ülke yönetimindeki 5 aylık sıkıntı her kesimi etkiledi. Allah’a binlerce şükrediyoruz ki milletimiz bunu fark ederek istikrardan ve huzurdan yana tercihini kullandı. Bu saatten sonra seçim yorgunluğunu bir yana bırakarak hizmette kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
7 Haziran’da halkın uyarısını aldıklarını belirten Başkan Asya, “Allah’ın her işinde bir hayır var. Halkımız 7 Haziran’da bize bir uyarı verdi. Eğer biz o uyarıyı almamış olsaydık, belki davamızda sorunların yaşanmasına sebep olunacaktı. Allah’a binlerce şükür, 7 Haziran’dan ders çıkararak, 1 Kasım’da zaferi yakalamayı başardık. Bu başarı bizi şımartmayacak, hizmet yolunda sağlam adımlarla yürümemize vesile olacak. Kendi yerelimizde her ne kadar istediğimiz sonucu alamasak da oylarımızı arttırmanın gururunu yaşıyoruz. Allah’ın izniyle bunu daha da ileri seviyeye taşımak için hizmet sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek de, Başkan Asya’ya seçim kampanyasındaki yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Tüm mazlumların gözü 1 Kasım tarihindeydi. 7 Haziran ile 1 Kasım tarihleri arasından ülkemiz ciddi sıkıntılar içine girdi. Ancak Allah’a şükürler olsun ki 13 yıllık iktidarımızda atmış olduğumuz temelin öyle kolay kolay sarsılmayacağı fark edildi. Bu sıkıntıları fark eden halkımız bizlere 1 Kasım zaferini yaşattı. Bu başarıya emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Asya, misafirlerine belediyenin çalışmalarının yer aldığı ‘Hizmet Yolunda 19 Ay’ isimli dergiyi hediye etti. Yapılan ikramların ardından AK Parti heyeti esnaf ziyaretlerini sürdürmek için belediyeden ayrıldı.