Kırşehir AK PARTİ İL BAŞKANI MUSTAFA KENDİRLİ:

AK PARTİ İL BAŞKANI MUSTAFA KENDİRLİ:

04.05.2015 - 16:06 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ İL BAŞKANI MUSTAFA KENDİRLİ:

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, "Kırşehir ne kaybettiyse muhalefette kalmaktan kaybetti" dedi.
İl Başkanı Kendirli yaptığı açıklamada, "Kırşehir ne kaybettiyse muhalefette kalmaktan kaybetti. Halkımızın partimize karşı büyük teveccühü var. Kırşehir’den yine 2 milletvekili çıkaracağız. Her gittiğimiz yerde coşku ile karşılanıyoruz" dedi.
Hizmet ve yatırımlardan Kırşehir’in muhalefette kalarak nasiplenmediği dönemlerin olduğunu söyleyen İl Başkanı Kendirli, "Kırşehir yıllarca muhalefette kaldığı için beklediği hizmet ve yatırımlardan nasibini alamamıştır. Bizim 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yıllardır çözümlenemeyen, getirilemeyen hizmetleri almaya başlamıştır. Yollar, köprüler, hastaneler, resmi binalar, okullar yurtlar hepsi bizim iktidarımız döneminde Kırşehir’e getirilmiştir. Ahi Evran Üniversitemiz bizim iktidarımız döneminde kurulmuş ve bugün 20 bine ulaşan öğrenci sayısı ile Kırşehir’e ekonomik ve sosyal anlamda ciddi katkılar sunmaktadır. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde Kırşehir’de yine iki milletvekilini çıkartarak iktidarla birlikte olacağız ve hizmetlerimize kaldığımız noktada devam edeceğiz" diye konuştu.
Başkan Kendirli, "Halkımızın partimize karşı büyük teveccühü var. Kırşehir’den 2 milletvekili çıkaracağız. Her gittiğimiz yerde coşku ile karşılanıyoruz. Milletvekili Adayları Avukat Salih Çetinkaya ve 22. Dönemde Milletvekilliği yapan Hacı Turan’ın Kırşehir’e hizmet getirebilmek için şimdiden çalışmaya başladılar. Milletvekili Adaylarımız Salih Çetinkaya ve Hacı Turan, Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci ve tüm teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmamızı sürdürüyoruz.
Mahalle toplantılarımıza başladık. İlçe, kasaba ve köylerimizi tarıyoruz. Bir taraftan seçim çalışmalarımızı yaparken, diğer yandan ise milletvekili adaylarımız Çetinkaya ve Turan Kırşehir’e hizmet getirebilmek için Ankara düzeyinde girişimlerini sürdürüyorlar. Hizmetlerimizin kesintiye uğramaması ve hizmetlerimizin devamı için halkımızın desteği ile Kırşehir’den iki milletvekili çıkaracağız. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz” ifadesinde bulundu.