Afyonkarahisar Ak Parti İl Başkanı Yurdunuseven:

Ak Parti İl Başkanı Yurdunuseven:

23.05.2017 - 14:46 | Son Güncellenme:

"Teşvikler devam ediyor, tüm vatandaşlarımıza ve iş adamlarımıza, kredi, kefalet sisteminde kapsam genişletildi çalışmalar halen devam ediyor. Vergi primi borçları için geçen hafta tekrar bir uyum yasası çıkarıldı, çiftçilerimizin de Ziraat Bankası ve kooperatiflere olan borçları da yapılandırıldı"

Ak Parti İl Başkanı Yurdunuseven:

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "Teşvikler devam ediyor, tüm vatandaşlarımıza ve iş adamlarımıza, kredi, kefalet sisteminde kapsam genişletildi çalışmalar halen devam ediyor. Vergi primi borçları için geçen hafta tekrar bir uyum yasası çıkarıldı, çiftçilerimizin de Ziraat Bankası ve kooperatiflere olan borçları da yapılandırıldı." dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven İl Başkanlığı binasında düzenlediği toplantıda, şirket kurmanın kolaylaştırıldığını anımsatarak şöyle konuştu:

"Özellikle teşvikler devam ediyor tüm vatandaşlarımıza ve iş adamlarımıza, kredi, kefalet sisteminde kapsam genişletildi çalışmalar halen devam ediyor. Vergi primi borçları için geçen hafta tekrar bir uyum yasası çıkarıldı, çiftçilerimizin de Ziraat Bankası ve kooperatiflere olan borçları da yapılandırıldı. Yine sektörü canlandırmak adına konut, beyaz eşya ve mobilya tesliminde KDV ve ÖTV'lerde indirim yapılarak yıl sonuna kadar uzatıldı. Gelir vergisinde düzenli olarak vergisini ödeyen vatandaşlarımıza da yüzde 5 oranında yapılacak indirimden yararlanacaklar, memur emeklilerine de hizmet süresi kadar emekli ikramiyesi alma hakkını kazandılar."

Haberin Devamı

Toplantıda AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu ile AK Parti Afyonkarahisar Medya ve Tanıtım Başkanı Mustafa Ötken de hazır bulundu.