Ankara Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

27.01.2018 - 16:46 | Son Güncellenme:

Başbakan Yardımcısı Işık: "Cumhurbaşkanımızla birlikte bu yolu yürüdükçe, Kudüs örneğinde gördüğümüz gibi işte Fırat Kalkanı'nda gördüğümüz gibi Afrin'de gördüğümüz gibi mazlumların nefesi olmaya devam edeceğiz" Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: "Dün Afrin'de gazi olan kardeşlerimizi ziyaret ettim. Gencecik delikanlılar öylesine yiğittiler ki 'Bizi zorla getirdiler, iyileşir iyileşmez Afrin'e gideceğiz.' dediler. İşte bu ülkenin böyle kahraman evlatları olduğu sürece, bizi kimse yenemez" Gençlik ve Spor Bakanı Bak: -"Sayın Cumhurbaşkanımız siyaseti gençlerle yapıyor. Gençlerle birlikte yürüyor. Gençlerimizle gurur duyuyoruz"

Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

KOCAELİ (AA) - Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Cumhurbaşkanımızla birlikte bu yolu yürüdükçe, Kudüs örneğinde gördüğümüz gibi işte Fırat Kalkanı'nda gördüğümüz gibi Afrin'de gördüğümüz gibi mazlumların nefesi olmaya devam edeceğiz." dedi.

Haberin Devamı

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde konuşan Işık, Kocaeli'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti kurulduğu günden bu yana daima sahip çıktığını, bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğini söyledi.

Işık, "Cumhurbaşkanı birlikte bu yolu yürüdükçe, Kudüs örneğinde gördüğümüz gibi işte Fırat Kalkanı'nda gördüğümüz gibi Afrin'de gördüğümüz gibi mazlumların nefesi olmaya devam edeceğiz." diyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her zaman arkasında ve yanında olduklarını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da hep Kocaeli'nin yanında olduğunu aktaran Işık, "Partimizin kurulduğu günden bugüne, hatta İstanbul Belediye Başkanlığı döneminden beri Kocaeli'ye yakın ilgi gösterdi." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Kocaeli'ye yapılan hizmetlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteği, talimatı ve takibiyle geçekleştiğini dile getiren Işık, şunları söyledi:

"Bu şehre kattığı her eserden dolayı bu şehrin bir evladı olarak, Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye'de aldığı oy oranına bakıldığında en yüksek genç oy oranı olan şehir Kocaeli. Kocaeli'nin gençliği sadece alanlarda değil, gençliğinin heyecanını sandığa yansıtmayı başarabilen bir gençlik. Allah'a hamd olsun bugün Kocaeli, gençlikte de Türkiye'nin en güçlü ili haline geldi. Ben bugüne kadar verdiğiniz tüm emeklerden dolayı gençlere, en yürekten teşekkürlerimi sunuyorum."

- "15 Temmuz'da bu milletin namusunu çiğnetmediniz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da 15 Temmuz hain darbe girişimine değinerek, "Sizler 15 Temmuz'da bu milletin namusunu çiğnetmediniz." dedi.

Afrin'de gazi olan askerleri dün ziyaret ettiğini aktaran Bakan Kaya, " Gencecik delikanlılar öylesine yiğittiler ki 'Bizi zorla getirdiler, iyileşir iyileşmez Afrin'e gideceğiz.' dediler. İşte bu ülkenin böyle kahraman evlatları olduğu sürece, bizi kimse yenemez. Allah sizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımıza gençliğin önünü açtığı için ben de teşekkür ediyorum. İnşallah 2019 seçimlerinde genç kardeşlerimizi Mecliste göreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasette gençlerin önünü açtığına işaret ederek, "Seçilme yaşı 18'e indi. Sayın Cumhurbaşkanımız siyaseti gençlerle yapıyor. Gençlerle birlikte yürüyor. Gençlerimizle gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kongreye, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da katıldı.