Konya AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İŞÇİLER BULUŞTU

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İŞÇİLER BULUŞTU

14.05.2015 - 14:41 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İŞÇİLER BULUŞTU

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Ziya Altunyaldız, Hüsnüye Erdoğan, Abdullah Ağralı Ömer Faruk Kanık ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.
Hep birlikte öğle yemeğinin de yenildiği programa adaylar ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın yanı sıra AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Osman Yavuz, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl ve İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.
Nursan Treyler’in ev sahipliğinde yapılan programda işçilerle tek tek sohbet eden Milletvekili Adayları, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve teşkilat mensupları, daha sonra işçilerden 7 Haziran için AK Parti’ye destek istedi.
“KONYA SANAYİDE ÜRETİM VE İHRACATTA ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİ”
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız konuşmasında Türkiye ve Konya sanayisi ile ihracatının geldiği noktaya değindi. Altunyaldız, “Konya, sanayi ve üretimde son yıllarda önemli başarılara imza attı. Konya ihracatı, ülke ihracatından birkaç kat fazla arttı. Bu başarıda siz işçi kardeşlerimizin emeği çok büyük. Bugün bizler de sizlerle aynı yolda yürüyen Başbakanımız için destek istiyoruz” dedi.
Seçimlerin öneminden söz eden AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ise, “Bu seçimler, ülkemiz için önemli ama Konya’mız için çok daha önemli. Dolayısıyla hepimiz Başbakanımızın arkasında sağlam durmalı ve 7 Haziran’da hemşehrimize Başbakanımıza büyük bir destek vermeliyiz” diye konuştu.
“SİZİ EN İYİ ANLAYACAK BİZLERİZ”
İşçilere hitap eden ve 7 Haziran’da destek isteyen AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan da kendisinin de bir işçi çocuğu olduğunu ve işçilerin durumunu çok iyi bildiğini ifade etti. Erdoğan, “Ekonomiye katkınızı biliyoruz. Bir kardeşiniz olarak bu seçimlerde desteğinizi istiyoruz. Başörtüsü zulmünü yaşamış biri olarak geçmişin vahameti, geleceğin kıymetini bilerek kazanımlarımızı tarihe not düşmek adına bizleri kuvvetli bir şekilde meclise göndereceğinize inanıyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Faruk da, 7 Haziran’da önemli bir imtihanın kendilerini beklediğini söyleyerek, işçilerden destek istedi.
“SİYASİ GÖRÜŞÜMÜZE BAKMAKSIZIN BAŞBAKANIMIZA DESTEK VERELİM”
Programa katılan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, 6 yıldır Selçuklu’ya hizmet ettiklerini, geleceğin daha da güzel olacağını söyledi. Önümüzde önemli bir seçimin olduğunu hatırlatan Başkan Altay, “Bu seçimde hepimiz siyasi görüşümüzü bir kenara bırakarak Sayın Başbakanımıza destek vermeliyiz” dedi.