Siirt Ak Parti Kurtalan 6. Olağan İlçe Kongresi

Ak Parti Kurtalan 6. Olağan İlçe Kongresi

20.01.2018 - 20:18 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Kurtalan 6. Olağan İlçe Kongresi

SİİRT(AA) - Siirt'te AK Parti Kurtalan 6. Olağan İlçe Kongresi yapıldı.

Haberin Devamı

Kurtalan Bahçe Saray Konferans ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede konuşan AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, AK Parti'nin tüm Türkiye'de olduğu gibi Siirt'te de önemli çalışmalar imza attığını söyledi.

İldeki işsizlik sorununa da çözüm için çalışmaların yapıldığını aktaran Aktay, Siirt-Kurtalan arasında en az bin kişiye iş istihdamı sağlayacak termal kaplıca, termal seracılık ve Şirvan'daki bakır madeninin işletilmesi ile Siirt’te işsizlere iş sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Yaptıkları her çalışmanın hesabını halka verdiklerini ifade eden Aktay, şöyle dedi:

"Kurtalan daha önce maalesef AK Parti'nin dışındaki belediyelerin elindeydi ve AK Parti hizmetlerinden mahrum bırakılıyordu. Devlet bunlara halka hizmet için parayı gönderiyor ama bunlar bu parayı alıyorlar terörü desteklemek üzere çarçur ediyorlardı. Halkımıza bırakınız hesap vermeyi, halkımızdan çocuğunu alıp dağlara gönderiyordı. Bundan sonra inşallah halkımız gerçek hizmetlere ulaşacak."

Haberin Devamı

Kongreye katılan AK Parti MKYK üyesi Mithat Sancak ve Eski AB Bakanı Egemen Bağış da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından kongrede geçerli oyların tamamını alan Faris Akgül, yeniden AK Parti İlçe başkanı seçildi.

Kongreye, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İçişleri Bakanlığı Müşaviri Feyzi Sevgili ile partililer katıldı.