Aydın AK PARTİ'Lİ ERDEM: “DİDİM’İ İKTİDAR PARTİSİYLE UÇURALIM”

AK PARTİ'Lİ ERDEM: “DİDİM’İ İKTİDAR PARTİSİYLE UÇURALIM”

21.03.2014 - 16:21 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİLİ ERDEM: “DİDİM’İ İKTİDAR PARTİSİYLE UÇURALIM”

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, yerel seçim çalışmaları kapsamında Didim’e geldi.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, yerel seçim çalışmaları kapsamında Didim’e geldi. Erdem’i AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Didim Belediye Başkan adayı Ufuk Döver, AK Parti İl genel Meclis Üyesi Abdurrahim Öztürk ile Meclis üyesi adayları eşlik ederken, seçim bürosunda Erdem partililere seslendi.
Erdem’den önce konuşan AK Parti Didim Belediye Başkan adayı Ufuk Döver 30 Mart’ın Didim’de milad olacağını belirterek ““30 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kaldı. Bu çalışma zarfından özellikle çalışma arkadaşlarımıza Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve İlçe Başkanımıza ve ana kademe kollarına teşekkür ediyorum. 30 Mart Didim için milad olacak. Eski Didim’in kapandığı yeni bir Didim’in olacağı günü 30 Mart yeni bir başlangıç olacak. Bizim hayallerimiz çok büyük, güçlü ekibimiz var. Birlikte bunu başaracağız. Didim güzelleştireceğiz. Mutlu bir Didim olacak. Bunun için sizlerden destek ve gayret bekliyorum. Bizi yalnız bırakmadınız. Biz tüm Didimliler için projelerimizi hayata geçireceğiz. Bizim projelerimizin hayata geçirilmesi noktasında Milletvekillerimiz arkamızda; bugün Mehmet Bey aramızda, her konuda yanımızda; Ülke Genelindeki yatırımlar sürüyor ama yerel anlamda da bu şart; Bizim Didim’de İktidar partimize ihtiyacımız var” dedi.
“ÜLKE GENELİNDE YÜZDE 45 OY ALACAĞIZ”
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem konuşmasında AK Partinin ülke genelinde oyunun yüzde 45’in üzerinde olacağını ileri sürerek “Bu gördüğüm tablo AK Partinin zaferinin müjdesidir. AK Partinin mitingleri her İl’de meydanlar bu kadar kalabalık olmadı. Başbakanımız Aydın’ı şereflendirdi ve 50 bine yakın insanla Başbakanımızı bağrına bastı. Gittiğim yerlerde özellikle AKP’ye az oy çıkan yerlere gidiyorum. Konuşmayı yapıyorum bir yerde var mı diyorum yüzde 45 oy alacağız; Türkiye genelinde.. var mı daha az çıkaracak diyen iddiaya giriyorum Türkiye Genelinde yüzde 45’in altında az alırsak takım elbiseyi ben alacağım, 45’in üstünde olursa takım elbiseyi alırım. Burada var mı benimle iddiaya girecek. Bizim Aydın’a göre şartlarına göre Aydın’da yaşayan insanlar kanaat sahibi oluyor ve Türkiye genelinde konuşuyor. Aydın başkan, Türkiye başka.. Bu seçimde de Aydın’da da büyük bir zaferler yolumuza devam edeceğiz. Belediyecilik demek AK Parti demek; Belediyecilik demek Recep Tayyip Erdoğan Demek. İstanbul, Ankara, Bursa, Sakarya, Tokat, Denizli…”dedi.
“BU KUŞU İKİ KANATLI KUŞU DOĞRU ŞEKİLDE UÇURALIM DİDİM UÇSUN, YÜKSELSİN.
Erdem konuşmasında Aydın Büyükşehir en iyi yönetecek kişinin AK Parti adayı Mustafa Savaş olduğunu belirterek “Didim’e geliyorum. Belediyenin durumunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. Geçen gün ben burada konuşma yaptım. Didim belediyesinin 300 milyon borcu varmış, büyük bir borç ve hizmet üretmesine engel oluyor. Bu borç yükü altında ezilen bir belediyeyle karşı karşıyayız. Burada gazeteler köşe yazarları yazmış. Mehmet Erdem yalan söylüyor, ben niye yalan söylüyorum. Buna ihtiyacım yok ve yalanla siyaset yapmam. Elime bir liste verdiler. Borçlu belediyeler listesi var evet ben yalan söylemişim borç 304 milyon TL’miş 300 milyon TL değil…Ben yalan söylemem. Türkiye’de sadece Didim Belediyesi de borçlu değil. Didim hak ettiği yerde değil. Bunu herkes biliyor. Didim böyle olmaması lazım… Didim’de iş yapacak doğru projeler ortaya koyacak bunları takip edecek sonuçlandıracak belediye başkanına ve ekibine ihtiyacı var. AK Parti ile belediyelerin güzel örnekleri var. AK Parti ile Didim inşallah genç dinamik heyecanlı Ufuk kardeşimizle birlikte güzel olacak. Kendisi mühendis, eşi ve işiyle örnek insan; güzel meclisi var. Herkesi kucaklayan, bir anlayışla burada yaşayan herkese hizmet edecek. Ufuk Döver kardeşimizde aday olarak gösterdi ve ayırt etmeden hepsini kucaklayacak ve başımızın tacıdır diyecek. Didim hizmete layıktı. Biz AK Parti olarak hizmet ürettik. Didim önemli, Aydın önemli… Aydın’da iktidar partisi, Didim’de de iktidar partisiyle Didim’de hizmetler iki kanatlı kuş misali havalanıp uçup gidecek, uçurup gideceğiz inşallah. Şimdiye kadar Didim de kanadını çırpa çırpa uçamadı, bir türlü yerinden kalkamadı, yerlerde sürünüyor. Evet mücadele ediyorlar ama tek kanatlı uçmaz. Onun için bu kuşu iki kanatlı kuşu doğru şekilde uçuralım Didim uçsun, yükselsin.”dedi.
Konuşmanın ardından Erdem, AK Parti adayı Ufuk Döver ve ekibiyle partilileri selamladı.