Kütahya Ak Parti'li Kadınlardan Yerli Üretim Etkinliği

Ak Parti'li Kadınlardan Yerli Üretim Etkinliği

14.12.2018 - 12:52 | Son Güncellenme:

.

Ak Partili Kadınlardan Yerli Üretim Etkinliği

KÜTAHYA (AA) - AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığınca Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla kentte üretim yapan kadınlar için yerli üretim etkinliği düzenlendi.

Haberin Devamı

Kütahya Belediyesi Kültür Sarayında yapılan etkinlikte, Kütahyalı kadınlar, evlerinde ürettikleri yiyecek, süs ve hediyelik eşyalarını sergiledi.

AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanı Esra Zeytin Sürücüoğlu, serginin açılışında yaptığı konuşmada, bir ülkeyi güçlü kılan etkenlerden bir tanesinin yerli ve milli üretim olduğunu söyledi.

AK Parti'nin yerli ve milli üretimi her zaman desteklediğini dile getiren Sürücüoğlu, şunları kaydetti:

"Kendi yaptığımız, ürettiğimiz ürünlere öncelik verirsek kalkınmamızı yükseltebiliriz. AK Parti'nin birinci önceliği her alanda yerli ve milli üretimdir. Yerli ve milli üretimin ilk başladığı nokta ise kadınlarımızın evlerdeki üretimidir. Türkiye’de kadınlara hak ettiği değeri veren AK Parti'dir. Kadınlarımızın dezavantajlarını avantaja çeviren yine bizim hükümetimizdir. Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık, özellikle iş hayatı bağlamında hükümetimiz zamanında artmıştır. Girişimci kadınlara devlet desteği, en fazla yine AK Parti zamanında verilmiştir."

Haberin Devamı

Stantları gezen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya Belediye Başkanı adayı Ahmet Sami Kutlu da kadınların yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini belirtti.

Etkinlikte stant açan kadınlar, el emeği ürünlerini tanıtmalarına destek olan yetkililere teşekkür etti.