Mardin Ak Parti Mardin İl Teşkilatından İlçe Ziyaretleri

Ak Parti Mardin İl Teşkilatından İlçe Ziyaretleri

19.09.2018 - 15:13 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Mardin İl Teşkilatından İlçe Ziyaretleri

MARDİN (AA) - AK Parti Mardin il teşkilatı Mazıdağı, Derik ve Kızıltepe ilçelerini ziyaret etti.

Haberin Devamı

AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, AK Parti Derik İlçe Başkanı Süleyman Karahan, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Aydın Yücedağ ve çok sayıda partilinin katıldığı ziyaretler ilçe sakinleri tarafından yoğun ilgi gördü.

AK Parti Mardin İl Teşkilatı olarak ilçelerin durumunu yerinde incelemek ve vatandaşların ilçeleriyle ilgili sıkıntı ve önerilerini almak amacıyla bu ve buna benzer programlar düzenlediklerini belirten Eri, şöyle konuştu:

"AK Parti halkıyla iç içe onların sorunlarıyla hemhal olmuş bir partidir. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını kendi sıkıntımız, eleştiri ve önerilerini de emir niteliğinde görerek hareket ediyoruz. Seçimler olsun ya da olmasın bizim için asla fark etmemiştir. Çünkü bizler daima vatandaşımızın sokağını, hanesini ziyaret ederek yalnız olmadığını, AK Parti'nin tüm gücüyle yanında olduğunu belirtiriz."

Haberin Devamı

Ülkeye dayatılmaya çalışılan ekonomik darbenin halk tarafından bertaraf edilmeye çalışıldığını görmenin onur verici olduğunu kaydeden Eri, gittikleri her yerde AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan teveccühü gördüklerini de sözlerine ekledi.