Konya AK PARTİ MERAM GENÇLİK KOLLARI 4. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

AK PARTİ MERAM GENÇLİK KOLLARI 4. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

27.02.2015 - 15:18 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ MERAM GENÇLİK KOLLARI 4. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

AK Parti Meram Gençlik Kolları’nın 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Yapılan kongre sonunda başkanlığa İsmail Özdemir seçildi.
Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Selman Özboyacı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı M. Hakan Özer, AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayları, AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk, AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı M. Said Çelik ile il ve ilçe yöneticileri katıldı.
Kongrede ilk konuşmayı AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı Fatih Akince yaptı. 30 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından göreve geldiğini belirten Fatih Akince, ekip ruhuyla ilçe teşkilatı ile istişare halinde birçok çalışmaya ve sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını kaydetti. ‘Kardeşliğimiz ve teşkilat çalışmalarımız devam edecek’ diyen Akince, “9 ay boyunca taşımaktan onur duyduğum Meram Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sevgili yol arkadaşım, kardeşim ve dava arkadaşım İsmail Özdemir’e devretmenin gururunu yaşıyorum” ifadesini kullandı.
AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ise, “Gençlerimiz partimizin, ülkemizin geleceğini temsil etmektedir. Onlar içlerindeki cesaret, hırs ve mücadele ruhuyla bizlere öncü olacak en önemli değerlerimizdir. Gençlerimizin siyasette daha fazla yer alması ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde daha fazla söz sahibi olmaları, ülkemizin daha ileri seviyelere gelmesinde önemli katkılar sağlayacaktır. Onların milli ve manevi değerlerine sadık, ülkesi için gözünü kırpmadan odaktan ayırmadıkları cesaretleri, girişimci ruhları, en önemlisi dürüstlükleri bizleri ve teşkilatımızı güçlendiren en önemli özelliklerdir” diye konuştu.
İSMAİL ÖZDEMİR BAŞKAN SEÇİLDİ
“Yeni bir uyanışın, yeni bir şuurlanmanın, yeni bir yürüyüşün başladığı bu günlerde Yeni Türkiye yolcuğumuzda kendini bu davaya adamış pırıl pırıl genç arkadaşlarımıza büyük sorumluluk düşmektedir” diyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Siyaset bugünü kurtarmak değil; güven, inanç ve kararlılıkla yarınları kurtarmaktır, bireysel düşünmek kesinlikle değildir. ‘Adam aldırma da git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım’ diyen vatan şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy’un hayalini kurduğu Asım’ın Nesli bugün AK Partili gençlerimizdir, sizlersiniz” ifadesini kullandı.
Fatih Akince’ye teşekkür eden Başkan Toru, “Bayrağı devir alan ve bu bayrağı daha da yukarılara taşıyacağını inandığım İsmail Özdemir kardeşime üstlendiği bu yeni görevde başarılar diliyorum” dedi.
“Güçlü bir Meram, güçlü bir Konya demektir” diyen AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Selman Özboyacı, 7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçimlerin önemine değinerek, “Bizler kapı kapı, ev ev, mahalle mahalle doşacak ve 7 Haziran genel seçimlerinde Hocamızın boynunu yere büktürmeyeceğiz” diye konuştu.
AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, “2050’li, 2070’li hedefler boşuna konmadı. Şu anda her türlü malzeme mevcut ve helva yapmak sizin elinizde. İdealleri olan bir gençlik, ülkemizin 2050’li, 2070’li yıllara ulaşmada en büyük sermayemizdir. Daha iyi olacak ve daha iyiye gidecek bir ülke ve gençlik görüyorum. Bugüne kadar büyük fedakârlıklarla görev yapan Fatih kardeşimize ve ekibine teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından AK Parti Meram Gençlik Kolları görevini devreden Fatih Akinceye AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Selman Özboyacı plaket takdim etti.
Tek listeyle yapılan seçimde delegelerin tamamının oyunu alan İsmail Özdemir AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı seçildi.