Zonguldak AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI MUHTARLARI İFTARDA AĞIRLADI

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI MUHTARLARI İFTARDA AĞIRLADI

07.07.2015 - 11:31 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI MUHTARLARI İFTARDA AĞIRLADI

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından merkez mahalle muhtarlarına iftar yemeği verildi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, merkez mahalle muhtarları, mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu katıldı.
İftar yemeği sonrası konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, “Değerli muhtarlarımızla her yıl Ramazan iftarlarında birlikte oluyoruz. Bu gün iftar programında muhtar arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bunu geleneksel hale getirdik. Hem dernek başkanımız, hem de mahalle muhtarlarımız her yıl geleneksel olarak yaptığımız iftar programına iştirak ediyorlar. Onlarla bu iftar programlarında ramazan münasebetiyle sohbet etme imkanı buluyoruz. Hasbihal ediyoruz. Şehrimize yapılacak hizmetlerde bir fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sıkıntı ve problemleri Zonguldak adına hasbihal ediyoruz. İktidar partisinin 24. Dönem ve diğer hükümetleri döneminde büyük gayretler göstererek muhtar arkadaşlarımıza birçok yardımlarda bulunduk. İnşallah bundan sonra da bulunmaya da gayret edeceğiz” dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise “Değerli muhtarlarımızı yol arkadaşlarımız olarak kabul ettik. Nasıl ki Cumhurbaşkanımız muhtarlarımızı Ankara’da kabul ederek onları onure ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi alıp bilgi veriyorsa bizler de inşallah kafileler halinde inşallah TBMM’de ağırlamak istiyoruz. Onlarla mahallelerimizin ve Zonguldak’ın meseleleri konusunda hasbihal etmek istiyoruz. 7 Haziran seçimlerimizin Zonguldak’a ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır da “Seçim süresince bizimle beraber koşturan, bize destek olan değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz seçim sürecinde bir takım sözler verdik. Bu sözlerin arkasındayız. Vekil arkadaşımızla girişimlere başladık. Çalışmalarımıza daha hükümet kurulmadan başladık. Biz Zonguldak’ın sorunlarına çözüm için yola çıktık” şeklinde konuştu.