Ankara Ak Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan:

Ak Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan:

23.11.2017 - 18:23 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan:

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, "2002’den önce sağlık alanındaki hasta memnuniyet oranı yüzde 39,5 iken bugün bu rakam yüzde 75,4’e ulaşmış vaziyettedir. Bizler rakamlarla konuşuyoruz. Bugünkü sağlık sunumunun ne kadar kaliteli, ne kadar modern şartlarda verildiğini hepimiz biliyoruz. İnsanlar sağlıktaki dönüşümün farkındalığını yakalamış durumdalar" dedi.
Milletvekili Tezcan, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile birlikte Mecliste basın toplantısı düzenledi. Tezcan, "Gerçekleştirilen yatırımlara rağmen Türkiye’yi çok kötü durumda gösterenlerin yaptığı, vatandaşlarımızın aklıyla dalga geçmekten başka bir şey değil. Bu yapılan açıklamalar vicdana da sığmaz, insaniyete de sığmaz, sağduyuya da sığmaz. 2002’den önce sağlık alanındaki hasta memnuniyet oranı yüzde 39,5 iken bugün bu rakam yüzde 75,4’e ulaşmış vaziyettedir. Bizler rakamlarla konuşuyoruz. Bugünkü sağlık sunumunun ne kadar kaliteli, ne kadar modern şartlarda verildiğini hepimiz biliyoruz. İnsanlar sağlıktaki dönüşümün farkındalığını yakalamış durumdalar" diye konuştu.
Malatya’da bazı evlerin işaretlenmesine yönelik soru üzerine Tezcan, "Durum provokasyondan başka bir şey değildir" ifadelerini kullandı.