Kars AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAY SUAT ÖGEL AKYAKA’DA

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAY SUAT ÖGEL AKYAKA’DA

25.02.2015 - 18:59 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAY SUAT ÖGEL AKYAKA’DA

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Suat Ögel, Akyaka’da bir takım ziyaretlerde bulundu.
Milletvekili aday adayı Suat Ögel, Akyaka İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Aliyar Çoban ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ögel, projelerinden bahsetti.
Kars’ın sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Ögel, Kars’ın AK Parti iktidarı ile hak ettiği hizmetleri fazlasıyla alacağını söyledi.
Ögel, “Halkıma insanlarıma bizi biz yapan bize değer katan Karslı hemşerilerimize hizmet edebilmek adına bu gönül işine talip olmaya karar verdim. Tabi biz memleketimizi seviyoruz. İnsanlarımızı seviyoruz. Çünkü bizi bu noktaya getiren onlar oldu. Onlara bir vefa borcumuz var. Elimizden geldiğince onlara hizmet etmek, onların bugüne kadar arzusu olan, kendine hizmekar olan, kendine hizmet edecek bir milletvekili olabilme gayreti için böyle bir yola çıkmış bulunmaktayım. Kars’ın sorunlarını biliyoruz. Kars’ın sorunlarına çözüm üretebilecek çok güçlü bir irade var” dedi.
AK Parti Akyaka İlçe Başkanı Aliyar Çoban’da Ögel’in ziyarettinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ögel, daha sonra İlçe Başkanlığı’ndan ayrılarak STK’ları ziyaret etti. STK’ların sorun ve skınıtılarını dinleyen Ögel, sorunların çözümü noktasında STK’larla birlikte çalışacağını kaydetti. Ögel, ziyaretlerinin ardından Akyaka’dan ayrıldı.