Bartın AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI YILMAZ TUNÇ:

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI YILMAZ TUNÇ:

19.05.2015 - 13:58 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI YILMAZ TUNÇ:

Ulus Drahna’da AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç’u hemşehrileri çoşkulu ve bayram havasında karşınladı.
Ulus Kozanlı köyünde ziyaret eden AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Ulus İlçe başkanı Kadir Saraç, İl Genel Meclis Üyesi İrfan Ekmekçi ve Ulus ilçe teşkilat mensupları ile birlikte Drahnalı hemşerihrileriyle kahvaltıda buluştu.
Gittiği her köyde coşkulu bir kalabalıkla karşılanan AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç Ulus ilçesine bağlı Kozanlı Köyünde gösterilen ilgi karşısında hemşehrilerine teşekkür ederek, bu sevgiye layık olabilmek için gerek ilçelerde, gerekse köylerde yaşayan vatandaşlarımızın çağın gerektirdiği yaşam standardına kavuşması için büyük bir gayret gösterdiklerini dile getirerek, eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarım ve hayvancılığa kadar birçok alanda köylülerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi.
Milletvekili Tunç, Drahna’nın Küre Dağları Milli Parkı içerisinde doğa harikası köylerden oluştuğunu, Milli Park’ın turizminin gelişmesi, Drahna’nın içerisinde yer alan altı köyün daha yaşanılabilir hale gelmesi için gerekli çalışmaları yapmakta olduklarını söyledi. Milletvekili Tunç, Kozanlı ve Çubukbeli köylerindeki taşkın koruma çalışmaları, Aşağıçamlı Kemerli Mağarasına yol yapımı, KÖYDES Projeleri ile yol ve içme suyu çalışmaları başta olmak üzere önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, bu çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Drahna-Cide bağlantı yolunun açılması için gerekli çalışmaları sürdürdüklerini belirten Milletvekili Tunç, Milli Park’ın sahil ile bağlantısını sağladıklarında bölgenin turizm açısından daha da gelişeceğini belirtti
“ONLAR İKRAMİYEYİ BOŞ VER, MAAŞIN ASLINI BİLE ÖDEYEMEZLER”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir geçmişine bakmak lazım diyen Milletvekili TUNÇ, “O gitsin SSK emeklilerinden önce özür dilesin. Vatandaşların primlerini genel müdürlüğünde çarçur eden Kılıçdaroğlu’ydu. SSK, 1992’den önce zarar etmiyordu. O genel müdür olduktan sonra 1998’de zarar 1 milyar TL’yi açtı. 1999’da genel müdürlükten istifade etti. DSP’ye milletvekili olmak için müracaat etti. DSP ‘Sen SSK’yı batırdın’ diyerek kabul etmedi. Kapıdan kovdu” ifadelerinde bulunarak. O ikramiyeyi boşver maaşın aslını bile ödeyemez” dedi.
Tunç, “Muhalefet kesenin ağzını açtı. Biri 5000 veriyor, biri 2500 veriyor diğeri ikramiye, her şeyi vaat ediyorlar. Bekara karı boşamak kolay. Bir zamanlar Cem Uzan diye biri vardı, parti kurmuştu ne vaatler vermişti bu millete, ama milletin parasını dolandırdı ne partisi kaldı ne kendisi, kaçıp gitti. CHP Genel Başbakanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 maaş ikramiye vaat ediyor. Noterden taahhütnamesi bile var. Vermedi diyelim. Biz bu taahhütnameyle yerine getirilmediğinde hiçbir şey yapamayız. Kılıçdaroğlu’nun maaşına haciz bile koyamayız. Milleti kandırmanın anlamı yok. Biz iktidar dönemimizde emekli maaşını 4 kat arttırdık. Artırmaya devam edeceğiz”dedi.
Tunç sözlerinin sonunda Bartın’da çiftçiye 82 milyon lira hibe desteği sağladıklarını belirterek, “AK Parti iktidarı döneminde vatandaşımız yeter ki üretsin, üretene destek var, tarım makinası alan çiftçimizin yarı parasını devlet ödüyor, süt teşvikleri, buzağı desteklemeleri, anaç sığır desteklemeleri, mazot, gübre, yem bitkileri destekleri, fındık destekleri başta olmak üzere çiftçimize yapılan destek kalemleri bu hükümet zamanında arttı, hedefimiz tarımsal üretimi artırmak, ekilmeyen arazilerimizi tarıma açmak" dedi.