Malatya AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ŞAHİN, FİKİR ADAMLARI DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ŞAHİN, FİKİR ADAMLARI DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

28.11.2014 - 15:50 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ŞAHİN, FİKİR ADAMLARI DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Örümcek ağı gibi etrafımızı sarıp hizmetlerin hayata geçmemesi için ellerinden gelen gayreti gösteren bir muhalefet anlayışı var” dedi.
Partililerle birlikte Fikir Adamları Derneği’ni ziyaret eden Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “TBMM Bütçe Plan Komisyonu’nda olmam dolayısıyla katıldığım toplantılarda muhalefet her şeye muhalefet ediyor. 25 bakanlığımızın bütçesi görüşülürken, hangi bütçe gelirse gelsin, örümcek ağı gibi etrafımızı sarıp hizmetlerin hayata geçmemesi için ellerinden gelen gayreti gösteren bir muhalefet anlayışı var” ifadelerini kullandı.
“Bilgisayardan şöyle bir araştırayım dedi, 2002 öncesi millete ne sıkıntılar çektirmişler, zamlardan tutun da, yokluklara, faizden tutun de enflasyona kadar bu milleti neler çektirmişler” diyen Şahin, AK parti iktidarlarını ile 12 yıldır birçok sorunun çözüldüğünü vurguladı.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na çok para harcandığı ve israf olduğu şeklindeki eleştirilere de cevap veren Mustafa Şahin, “Buraları sadece Sayın Erdoğan kullanmayacak ki. Burası milletin malı. Türkiye’nin özellikle dış itibarı için ,Türkiye’nin şanına şerefine yakışır bina yapılmış, hala eleştirilerde bulunuyorlar” şeklinde konuşarak, parti genel başkanlıkları binalarının da Maliye Bakanlığı’nın siyasi partilere verilen paylardan yapmanız mı?” diye sordu.
Mustafa Şahin, AK Parti iktidarlarından önceki sorunları anlatarak, sonra yapılan hizmetleri de dile getirdi.
Fikir Adamları Derneği Başkanı Hacı Bayram Yılmaz ise, iktidar ve muhalefete seslenerek, TBMM’de kavga etmeden hizmet vermelerini istedi ve, “Milletimizin birliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, insanlarımızın samimiyetini arttırmak ve kuvvetlendirmek için iktidar ve muhalefetiyle beraber hareket etmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.