Samsun Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

13.08.2017 - 15:41 | Son Güncellenme:

.

Ak Partinin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haberin Devamı

Kurt, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 14 Ağustos 2001'de "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyerek kurulan ve Türk siyasi hayatında yeni bir soluk getiren AK Parti'nin, 16 yıl boyunca millete hizmet parolasıyla çalışmaya devam ettiğini belirtti.

AK Parti'nin, milletin özlediği ve beklediği siyaset tarzıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulduğunu dile getiren Kurt, "Daha kuruluşundan itibaren vesayet odaklarının hedef tahtasında oldu. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili seçilmesine engel olmaya çalışıldı, partimiz 2007 yılında kapatma davası ile karşı karşıya kaldı. Milletimiz her şartta AK Parti'ye destek olmaya devam etti." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kurt, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren sevgi, saygı, birlik ve beraberliğin adresi olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Milleti kucaklayan, dürüst siyaset ilkesiyle milyonların sevdası oldu. Tüm bu teveccüh karşısında liderinden mahalle temsilcisine kadar tüm ak kadrolar rehavete kapılmadan, bir önceki yıldan daha fazla çalışarak milletine hizmet etmeye devam etti. Başta Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti kadrolarında çalışmış tüm dava arkadaşlarıma şükran ve minnetlerimi sunuyorum. 14 Ağustos 2017, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümünün teşkilatımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Birlikte nice başarılı yıllara."

- Erdoğan Tok'un mesajı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, da 14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk demokrasi tarihine, kutlu bir yürüyüşün başladığı tarih olarak, silinmeyecek şekilde yazıldığını kaydetti.

AK Parti'nin kuruluşunun Türkiye'nin karanlıktan aydınlığa çıkışının en önemli dönüm noktası olduğunu belirten Tok, "AK Parti, ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı, ümitlerin karardığı bir dönemde 14 Ağustos 2001 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız, halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanlığında Türk siyaset sahnesinde güneş gibi doğmuştur. " ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AK Parti'nin dün olduğu gibi bugün ve yarın da gönüllerin partisi olmaya devam edeceğini, Bu partinin neferleri olarak tüm teşkilat mensuplarının, halka hizmetin, hakka hizmet olduğu inancıyla yollarında dimdik yürümeye devam edeceklerini dile getiren Tok, şunları kaydetti:

"Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. Vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle partimizin 16. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum."