Bursa AK PARTİ ORMANGAZİ’DE SEÇİM COŞKUSU

AK PARTİ ORMANGAZİ’DE SEÇİM COŞKUSU

19.05.2015 - 16:44 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ ORMANGAZİ’DE SEÇİM COŞKUSU

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından milletvekili adayları Önder Matlı ve Yüksel Yeni adına açılan seçim ofisleri büyük coşkuya sahne oldu.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, ilk seçim ofislerini görkemli bir şekilde açtı. Milletvekili Adayları Önder Matlı için Gençosman’da, Yüksel Yeni için Küçükbalıklı Mahallesi’ndeki seçim ofislerinin açılışına AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Necati Polat’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.
İlk olarak Önder Matlı’nın açılışı yapılırken, törende konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak bugüne kadar girdikleri tüm seçimlerden alınlarının akıyla çıktıklarını söyledi.
Bu başarının tüm teşkilatın başarısı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bu seçim zaferlerinde emeği olan siz değerli hemşerilerimize, teşkilatlarımıza, Bursa Büyükşehir Belediyemize, Osmangazi Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.
Yılmaz, “Şu anda 7 Haziran seçimleri arifesindeyiz. Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha burada vurgulamak istiyorum. Sadece bir buçuk yıl geriye gittiğimizde, içimizdeki şer odaklarının maalesef Gezi Parkı eylemleriyle, 17-25 Aralık eylemleriyle AK Parti’nin önüne geçmek istediklerini gördük. Ama Rabbim buna müsaade etmedi” diye konuştu.
AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. dönem milletvekili adayı Önder Matlı ise, “Bu akşam seçim ofisimizin açılışını hep birlikte yapıyoruz. Şükürler olsun biz buradan 7 Haziran akşamının ayak seslerini Allah’ın izniyle duyuyoruz. 13 yıldır AK kadrolar Türkiye’de hayalleri gerçekleştirdi. Türkiye’de olmaz denilenleri bir bir oldurdu” dedi.
Her daim milletle birlikte yürüdüklerini söyleyen Matlı, “Biz bugünlere her daim her zaman milletimizle yürüyerek geldik. Bundan sonra da her daim her zaman milletimizle beraber yürüyerek 2023 Türkiye’sini 2053 Türkiye’sini 2071 hayallerini hep beraberce gerçekleştireceğiz. Buradaki sesimiz, burada Osmangazi’den duyurduğumuz sesimiz, Osmangazi’de kalmayacak, Bursa’da kalmayacak, Türkiye’de kalmayacak, buradan duyurduğumuz sesimiz bütün mazlumların sesi olarak dünyada duyulacak Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmalarının ardından seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Aynı gün yapılan bir diğer seçim ofisi açılışı ise Yüksel Yeni’ye aitti.
Seçim ofisinin açılışının yapılacağı Küçükbalıklı’daki meydanda meşalelerle karşılanan Yüksel Yeni, törende yaptığı konuşmada, “Sevgili kardeşlerim, bugün bir seçim havasında ve büyük bir coşku içerisinde buradayız” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından seçim ofisinin açılışı törene katılanlar tarafından yapıldı.