Rize AK PARTİ RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI REŞAT KASAP’TAN TÜRKİYE GAZETESİ RİZE TEMSİLCİLİĞİ’NE ZİYARET

AK PARTİ RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI REŞAT KASAP’TAN TÜRKİYE GAZETESİ RİZE TEMSİLCİLİĞİ’NE ZİYARET

13.03.2014 - 12:34 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI REŞAT KASAP’TAN TÜRKİYE GAZETESİ RİZE TEMSİLCİLİĞİ’NE ZİYARET

AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Reşat Kasap, beraberinde Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer ile Türkiye Gazetesi Rize Temsilciliği’ni ziyaret etti.
Türkiye Gazetesi İl Temsilcisi Metin Güneş'i makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Kasap, “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” sözünü kendisine düstur edindiğini belirterek “Başbakanımızın ve Teşkilatımızın tensipleriyle aday olduğum Rize Belediye Başkanlığı adaylığı için yoğun ve tatlı bir çalışma içerisindeyiz. Halkımızın ilgisi ve sevgisini gördükçe daha çok çalışmak ve Rize’ye yakışır hizmetler üretmek zorunda olduğumuzu bir kez daha görmekteyiz. Değişen ve gelişen ülkemizde Rize'nin bir adım önde olmasının gerekliliğini biliyorum. Bunun için her kesimi samimiyetle dinliyor, her fikri ciddiyetle ele alıyorum. Büyük ve onurlu bir işe talib olduğumun farkındayım. Seçildiğimde sadece AK Parti’nin değil tüm Rize’nin Belediye Başkanı olacağımı, herkese kapısı açık olan bir belediye olacağımızı ifade etmek isterim. İyi ve güzel fikir hangi kesimden gelirse gelsin , Rize için bunu değerlendireceğimin bilinmesini isterim. Daha temiz, çevreye duyarlı, sosyal ve kültürel alanda yeni projeler ortaya koyan bir belediye olacağız. Kentin büyüme akslarını yeniden ele alacak, kent merkezi ve çevresini birlikte değerlendirecek alt ve üst yapı problemlerini en kısa zamanda bitireceğiz” dedi.
Türkiye Gazetesi Rize Temsilcisi Metin Güneş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rize için yapılacak her iyi ve güzel işlerin yanında olacaklarını, gazete olarak her zaman ülkenin birlik ve beraberliği esas aldıklarını, şehre ve ülkeye zarar verecek her yaklaşımdan uzak durduklarını söyledi.