Ankara Ak Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanlığına Seyhan Seçildi

Ak Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanlığına Seyhan Seçildi

04.12.2017 - 20:22 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanlığına Seyhan Seçildi

ANKARA (AA) - AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı, eski gençlik kolları başkanı Erkan Seyhan oldu.

Haberin Devamı

AK Parti Şereflikoçhisar 6. Olağan Kongresi yapıldı.

Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, kongrede yaptığı konuşmada, girdikleri ilk seçimde yüzde 34 ile iktidar olduklarını, yeni anayasal düzen içerisinde ise şimdi en az yüzde 50 artı 1 oy almak zorunda olduklarını belirtti.

ABD'de, Rıza Sarraf'ın tanık olarak yer aldığı eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davaya da değinen Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Benim CHP’ye çağrım şudur. Senin milletvekilin, senin siyasetçi arkadaşın Şükrü Elekdağ bile 'Amerika’da oynanan oyundur. Türkiye’yi hedef almadır. Bu zamana kadar Amerika’nın Recep Tayyip Erdoğan kadar hiçbir lideri hedef aldığını görmedim' diye gerçek fotoğrafı ortaya koyarken, senin ideolojik kankan Cüneyt Özdemir bile 'burada tiyatro oynanıyor hedef Türkiye' derken, senin ideolojik kardeşin Soner Yalçın bile 'hedef Türkiye’dir' derken senin Amerika’ya ve Amerika’nın uşaklarına payandalık yapman, sahte belgelerle milletin kafasını bulandırman seni kurtarmaz. Altını çizerek söylüyorum kasetle gelen, dekontla gider."

Haberin Devamı

Tek listeyle girilen kongrede daha önce AK Parti Şereflikoçhisar Gençlik Kolları Başkanlığında bulunan Erkan Seyhan, ilçe başkanı seçildi.

Kongreye, AK Parti Ankara Milletvekilleri Ertan Aydın ve Murat Alparslan ile AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı da katıldı.