Trabzon AK PARTİ TARABZON MİLLETVEKİLİ BALTA AKÇAABAT ACISU’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

AK PARTİ TARABZON MİLLETVEKİLİ BALTA AKÇAABAT ACISU’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

13.10.2015 - 12:33 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ TARABZON MİLLETVEKİLİ BALTA AKÇAABAT ACISU’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat ilçesi Acısu mahallesini ziyaret etti.
Balta’ya Acısu Merkez Camisi inşaatının yapımı sırasında vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı plaket verilirken, yaptığı konuşmada “Burada bana bir plaket verdiler. Bir sürpriz yaptılar çok mutlu oldum. Buraya yaptığım katkılardan dolayı bana bir plaket verdiniz ama Trabzon’a Türkiye’ye yaptığımız hizmetler bizim asli görevimiz. Burada bizim yaptığımızdan çok bunları yapmak için uğraşan kişiler en büyük teşekkürü hak ediyor. Acısu’da gelecek nesillere çok büyük bir eser bırakılmış bütün emeği geçenleri kutluyorum, Allah sayılarını artırsın diyorum” dedi.
AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidara gelememesi için gerek içerde gerek dışarıda inanılmaz bir kamyanya yürütüldüğünü kaydeden Balta “Hem içerdekiler hem dışarıdakiler Ak Parti’yi tek başına iktidar yapmamak için uğraştılar ve emellerini yerine getirdiler. Burada başta Aydın Doğan medyası, paralel yapı ve siyasi partilerinde birleşmesi ile HDP’nin barajı geçmesi için ellerinden geleni yaptılar. 7 Haziran seçimleri öncesinde hiçbir parti HDP’yi eleştirmedi buna sizin dikkatlerinizi çekmek istiyorum. Ne MHP, CHP ne diğer siyasi partiler HDP’yi eleştirmediler. Tek hedefleri vardı HDP barajı geçsin AK Parti iktidardan düşsün. Evet 7 Haziran sonrası yüzde 41 oy aldık bu dünyada da böyle bir başarı yok 13-14 yıl iktidarda kalacaksınız ve yine Türkiye’nin en büyük partisi olacaksınız. MHP ve CHP’nin toplamından çok bu millet bize oy verdi” diye konuştu.
Seçimden birinci parti çıkmalarına rağmen yüzde 49’dan yüzde 41’e düşen oy oranını kendi içlerinde tartıştıklarını ve bunun nedenlerini araştırdıklarını ifade eden Balta, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin oylarının yeniden tırmanışa geçeceğini sözlerine ekledi.