Trabzon AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHAMMET BALTA’YA TOKLU MAHALLESİNDE BÜYÜK İLGİ

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHAMMET BALTA’YA TOKLU MAHALLESİNDE BÜYÜK İLGİ

21.04.2015 - 15:43 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHAMMET BALTA’YA TOKLU MAHALLESİNDE BÜYÜK İLGİ

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’un Toklu mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programları çerçevesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, beraberindeki il ve Ortahisar ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ve mahalle teşkilat mensupları ile birlikte Trabzon’un Toklu mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Trabzon’un sorunlarına ve beklentilerine hakim olduğu için bu yola çıktığını ifade eden Balta, “7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesi çalışmalarımız devam ediyor. Tüm adaylarımızla birlikte ilçe ziyaretlerin gerçekleştirdik. Şimdide mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. İlimizde gerek esnafımızı gerek halkımız olsun bizleri çok sıcak karşılayarak bağırlarına bastılar. Kendilerine sıcaklık ve içtenlikleri için teşekkür ediyoruz, çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002 yılında yaktığı bu ışık büyüyerek bugünlere geldi. Her seçimden partimiz ve Ülkemiz güçlenerek çıkmıştır. Bundan sonra da Büyük Türkiye ve Yeni Güç için, Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile bu kutlu yolda yürümek için, Trabzon’umuzun daha da gelişmesi için destek ve dualarınızı bekliyorum” dedi.
Ziyaret sırasında alış veriş yapan vatandaşlar da AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta’ya büyük ilgi göstererek, bağrına bastı. Esnafların yanı sıra alış veriş yapan vatandaşların da sıkıntılarını dinleyen Milletvekili adayı Balta, esnaflık yapmış biri olarak sonuna kadar esnafların ve vatandaşların da yanında olacağını söyledi.