Trabzon AK PARTİ TRABZON PROJE TANITIM TOPLANTISI

AK PARTİ TRABZON PROJE TANITIM TOPLANTISI

26.05.2015 - 10:36 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ TRABZON PROJE TANITIM TOPLANTISI

AK Parti Trabzon’da proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen toplantıya, Devlet eski Bakanı Faruk Özak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Milletvekili adayları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, AK Parti Trabzon milletvekili adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda açılış konuşması yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Aslında ben 18 ay kadar il encümenliği, daha sonra meclis başkanlığı ve bu görev verildi bize. Sayın Başbakanımız tarafından. Sizinle sık sık bir araya geldik. Ne yapabiliriz diye konuştuk. Bugün de onların sonucu ortaya çıktı. Bu nedenle benim için özel gün. Bu çalışmalar sonucunda ortaya çıkan projeler, Trabzon’u ileri taşıyacak projeler. 11 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı, 22 Mayıs’ta Başbakanımız ve Genel Başkanımızı şehrimiz ağırladı. Başbakanımızın miting alanında açıklamasının daha uygun olacağını düşündük. Başbakanımız da miting alanında bu müjdeleri verdi” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, bu projelerin tamamlandığında bir Trabzon’u üç Trabzon yapabileceğini söyledi.
Soylu, “Bu sorumluluk başlattığımız kampanyanın ilk anları bizi büyük bir çalışmaya bizi titiz bir çalışmaya, bizi alt yapısı güçlü olan bir çalışmaya sevk etmiştir. Bütün arkadaşlarımızla birlikte. Bu işin bütün gizli kahramanları ile birlikte bu sorumluluğu yarına nasıl taşıyabiliriz, Trabzon’un yarın atacağı büyük adımlarla birlikte güçlü bir iradeyi nasıl ortaya koyarız diye tartıştık. Bilimsel araştırmalar yaptık. Her birinin sonunda elde ettiğimiz kanaatleri öncelikle Başbakanımızla, ardından Cumhurbaşkanımıza bire bir arz ettik. Bu projelerin tamamında Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın Trabzon’a olan yakınlıklarının ortaya koydukları duyguları bizi daha çok heyecanlandırdı. Bu sadece bizim burada ortaya koyduğumuz ve anlattığımız projeler. Bilmenizi istiyorum ki önümüzdeki 4 yılda bu projelerle ama bunun ötesinde yapacağımız her fırsatı Trabzon lehine değerlendireceğimiz fırsatları ortaya koyacağız. Trabzon’un yarına güçlü bir şekilde yürümesi herkesin ittifak ettiği bizim için tartışmasız bir gerçek. Trabzon öznesinde herkesin bir arada olmasından istifade etmek bizim amacımız. İnanıyorum ki Başbakanımızın Trabzon meydanında verdiği bu müjdeler tamamlandığı zaman bir Trabzon’u 3 Trabzon yapabilecek, bizim şehrimizi kıtamızın en önemli merkez şehri haline getirecektir” diye konuştu.