Kayseri AK PARTİ YAHYALI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ESAT ÖZTÜRK'E KÖYLERDEN TAM DESTEK

AK PARTİ YAHYALI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ESAT ÖZTÜRK'E KÖYLERDEN TAM DESTEK

17.03.2014 - 16:16 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ YAHYALI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ESAT ÖZTÜRKE KÖYLERDEN TAM DESTEK

AK Parti Yahyalı Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında, Yahyalı'ya bağlı Ulupınar, Büyükçakır, Kapuzbaşı, Çubukharmanı, Çavdaruşağı köylerini ziyaret etti.
Köy ziyaretlerine Belediye Başkan Adayı Öztürk'ün yanı sıra, AK Parti İlçe yönetimi, belediye meclis üyesi adayları ve eski belediye başkanları da katıldı.
Ziyaret edilen köylerde halk tarafından büyük coşku ve sevgi gösterileriyle karşılanan Esat Öztürk, her köyde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi. Köylerin sorunlarını yakından takip ettiklerini, eksik kalan hizmetleri ve altyapı sorunlarını göreve gelir gelmez çözüme kavuşturmak için hemen çalışmalara başlayacaklarını belirten Öztürk, "Ayrıca yeni projelerimizle birlikte, Yahyalı'da Turizmi şaha kaldıracağız. Özellikle, Kapuzbaşı Şelalelerine gerekli yatırımları yaparak, bu bölgedeki köylerin potansiyelini artırmaya çalışacağız. Tabii köylerde yaşayan çocukları ve köylerin temizlik konusunu da unutmadık. Çocuklarımız için oyun parkları yaparken, 31 Mart'tan itibaren de köylerin temizlik işleri belediye tarafından yapılacak" dedi.
AK Parti'ye verilecek desteğin önemi de değinen Öztürk, "Güçlü bir belediyecilik hizmeti için güçlü bir AK Parti iktidarının olması gerekir. 30 Mart seçimlerinde AK Parti'ye güçlü bir desteğin köylerden geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.